0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περί τα 150 τα κενά ΠΕ02 (το 10% είναι ΑΜΩ).Το 75% (και των ΑΠΩ και των ΑΜΩ) εμπλέκουν ΓΕΛ/ΛΤ.Το 10% αφορά αποκλειστικά ΕΠΑΛ.Μια κάλυψη περί το 80% φαντάζει ως η πιο πιθανή.
Από πού προέρχεται η ενημέρωσή σου;
Και γω ξέρω για μειωμένου ωραρίου. Πέλλα, Κιλκίς, Χαλκιδική.
Στο σχολείο μου , είπε ο διευθυντής ότι από την Δευτεροβάθμια (Δωδεκάνησα) τον διαβεβαίωσαν πώς μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε τους νέους αναπληρωτές .....Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά...
Για Πέλλα, συνάδελφος είχε γράψει 4 κενά πλήρους!Για Χαλκιδική, είχαν γράψει 1 κενό πλήρους στο Πευκοχώρι Καλλιθέας!Για Κιλκίς, πρώτη φορά γίνεται λόγος εδώ για κενό!Μήπως, να τα διευκρινίζατε κάπως τα κενά ΑΚΩ και ΑμΩ;
πριν 2 εβδομαδες ο διευθυτης δδε αιτ/νιας ειπε στο δ/ντη του σχολειου μου οτι εχει δηλωσει 9 κενα. δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε γιατι εγιναν κατι μπαλωματα. πχ. μετακινηση καθηγητη γαλλικων σε αλλο σχολειο για β αναθεση ιστορια. υποτιθεται προσωρινα μεχρι τη β φαση.
Συγγνώμη για την ασάφεια αλλά δεν ξέρω αν μερικές ώρες θα καλυφθούν από διαθέσεις μονίμων(για δύο και μία ώρες). Οπότε μπορεί κάποια κενά να γίνουν για ΑμΩ
Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Σήμερα οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να αποστείλουν τα κενά στο Υπουργείο, αφού ήδη τα έχουν συγκεντρώσει από τις ΔΔΕ, οπότε από αύριο μπορεί να τρέξει η γ φάση πρόσληψης αναπληρωτών γενικής.Φλώρινα 2 κενά.Υπομονή σε όλους και εύχομαι καλές τοποθετήσεις σε όλες τις Διευθύνσεις όπου υπάρχουν κενά !Υ.Γ. Θα παρακαλούσα όποιοι γνωρίζουν αξιόπιστα τα κενά από τις κατά τόπους ΔΔΕ, επικαιροποιημένα, ας τ΄ανεβάσουν με μηνύματα, για να έχουμε όλοι μία εικόνα για το που έχει κενά και πόσα είναι περίπου συνολικά.