0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, στο πεδίο "παρατηρήσεις" γράφουμε τα δικαιολογητικά που θα στείλουμε εν συνεχεία με e-mail?Γράφεις στις παρατηρήσεις: Για τη Δ/νση Δ.Δ.Ε ... : 1) πιστοποιητικό εντοπιότητας, 2)
2.1.2 Οι εκπαιδευτικοί κατά την υποβολή της αίτησης πρέπει να έχουν υπόψη τους τα ακόλουθα:α) Η οριστικοποίηση της αίτησής τους επέχει θέση υπογραφής από τον αιτούντα εκπαιδευτικό, οοποίος θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από το ηλεκτρονικό σύστημα και θα πρέπει να αποθηκεύσει ή/καινα εκτυπώσει αντίγραφό της σε μορφή pdf.Προσθήκη κριτηρίων μετάθεσης μετά την οριστική υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης από τονεκπαιδευτικό δεν θα είναι εφικτή, με την επιφύλαξη των αναφερομένων στην παρ. 1.3. του παρόντοςκεφαλαίου.Επισημαίνεται ότι η προσωρινή αποθήκευση της αίτησης μετάθεσης δεν θεωρείται ωςοριστικοποιημένη υποβολή και ως εκ τούτου αιτήσεις που θα παραμείνουν σε κατάσταση «προσωρινήςαποθήκευσης» δεν θα ληφθούν υπόψη και ούτε θα γίνουν δεκτά αιτήματα οριστικοποίησης τους μετά τοπέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.β) Εφιστούμε την προσοχή ως προς την λεπτομερή ανάγνωση της εγκυκλίου καθώς τα στοιχείαπου δηλώνονται στην αίτηση μετάθεσης έχουν την έννοια της υπεύθυνης δήλωσης, με βάση ταοριζόμενα στο άρθρο 8 του Ν.1599/86 και ψευδής δήλωση συνεπάγεται κυρώσεις που προβλέπονταιαπό την παράγραφο 6 του άρθρου 22 του ίδιου νόμου.γ) Για τα μοριοδοτούμενα κριτήρια μετάθεσης (βεβαιώσεις εργασίας συζύγων, Λογαριασμόασφάλισης ΙΚΑ κλπ.), οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποίαπρέπει να έχουν εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου, ψηφιοποιημένα στην αρμόδια ΔιεύθυνσηΕκπαίδευσης, όπου ανήκουν οργανικά. Καταληκτική ημερομηνία αποστολής ορίζεται η επομένη τηςκαταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.
Καλησπέρα. Δεν έχω περασμένη την φετινή μου τοποθέτηση(αποσπασμένη σε άλλο νομό). Έχω στείλει αίτημα. Πρέπει να στείλω και πράξη ανάληψης υπηρεσίας ή το παίρνει από το Myschool;Ευχαριστώ.