0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα πρέπει να αναδειχθεί συνάδελφοι με κάθε τρόπο...ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Δεν βολεύεται φωτογραφικά μόνο ένας, αλλά ....αμέτρητοι και σε όλες τις ειδικότητες......
Ντροπή και αίσχος.. Που στο διαολο είναι οι αιρετοι.. Υ. Γ. Εγώ που είμαι Κεπληνετ επί θητεία γιατί να μην πάρω και εγώ;;
Και το Υπουργείο ξαναχτύπησεhttp://www.minedu.gov.gr/news/31685-22-11-17-diefkriniseis-gia-tin-ypovoli-aitiseon-metathesis-kai-topothetisis-ekpaideftikon-a-thmias-kai-v-thmias-ekpaidefsis-pou-ypiretoyn-se-peiramatika-i-protypa-sxoleia-2Οι εκπαιδευτικοί θεωρούνται ότι ανήκουν στην περιοχή μετάθεσης της βαθμίδας τουςπου βρίσκεται χωροταξικά το Π.Π.Σ. και ως εκ τούτου δύνανται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης,εφόσον το επιθυμούν, μόνο για τη συγκεκριμένη περιοχή του Π.Π.Σ.. Οι εκπαιδευτικοί πουτοποθετήθηκαν σε Π.Π.Σ. άλλης βαθμίδας υποβάλλουν αίτηση τοποθέτησης στην αντίστοιχηπεριοχή της βαθμίδας τους.Για παράδειγμα, εάν εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενώντοποθετήθηκε σε Πειραματικό Σχολείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής Α’ Θεσσαλονίκης,θεωρείται ότι ανήκει στην περιοχή μετάθεσης Α’ Θεσσαλονίκης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,για την οποία και δύναται να υποβάλει αίτηση τοποθέτησης. Αυτά είναι.....
Θυμάμαι πολύ καλά, ότι λίγα χρόνια πριν και πάλι ίσχυε αυτό: μετά τη λήξη της θητείας παρέμενες στην περιοχή του Πειραματικού. Οι περισσότεροι συνάδελφοι που υπηρετήσαν σε πειραματικά έτσι ΠΗΡΑΝ "μετάθεση". Όταν βγήκε ο νεος νόμος για τις θητείες στα πειραματικά δεν διευκρινιζόταν ξεκάθαρα (αν και στην αρχική μορφή του νόμου έλεγε ότι μετά τη λήξη της θητείας επανέρχεσαι στην οργανική σου, σημείωση που "εξαφανίστηκε" με ωραίο τρόπο). Το γνωρίζω γιατί είχα κάνει ερώτηση στο αντίστοιχο υπεύθυνο μεταθέσεων υπάλληλο και η διευκρίνηση ήταν ξεκάθαρη. Έτσι δεν έκανα αίτηση στα πειραματικά. Λίγο καιρό μετά, αφού επιλέχθηκαν οι εκπαιδευτικοί των ΠΠΣ, όταν δημοσιοποιήθηκε ο νόμος για τα πειραματικά, αυτό το σημείο δεν συμπεριλαβάνονταν και οι συνάδελφοι που ήταν στα πειραματικά κατάφεραν να ισχύσει το παλαιότερο καθεστώς.
lemonada, τις ίδιες απορίες έχω κι εγώ, αλλά με σιγουριά σου λέω ότι δεν πρόκειται να δεις καμιά μοριοδότηση... Ειδικά για τα μουσικά πέρυσι συζητιόταν εδώ στο forum ότι φιλόλογοι που πήραν μετάθεση σε μουσικό σχολείο της Αθήνας είχαν διδακτορικά (και μπόλικη προϋπηρεσία, προσθέτω εγώ), κάτι που δεν ανακοινώθηκε πουθενά. Ειδικά φέτος το Καλλιτεχνικό Περιστερίου θα είναι περιζήτητο (6 θέσεις φιλολόγων!!!) οπότε εκ των υστέρων θα δούμε τι έγινε... Καλύτερα ρώτα αιρετό του ΚΥΣΔΕ...