*

Αποστολέας Θέμα: Θα ήθελα τα φώτα σας...  (Αναγνώστηκε 10150 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Θα ήθελα τα φώτα σας...
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 02:12:36 pm »
Χ.Κ., δεν μας είπες. Ποιες είναι οι εξελίξεις;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:14:13 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 21, 2007, 03:37:59 pm »
Χ.Κ., δεν μας είπες. Ποιες είναι οι εξελίξεις;

Πραγματικά ... κι εγώ θα ήθελα να μάθω
-
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 18, 2007, 03:03:24 am »
Γεια σας και παλι.Συγνωμη για το μεγαλο κενο που μεσολαβησε αλλα εχω πιασει δουλεια,τρεχω σαν την τρελη και δεν προλαβαινω να μπω στην ιστοσελιδα,μονο κανενα σαββατοβραδο οπως καλη ωρα..Λοιπον οι εξελιξεις: 3-4 μερες πριν την 28η Οκτωβρη και ενω ειχα παει να παρω τον μικρο απο το σχολειο μου λεει μια αλλη μαμα:η κα Σοφια δεν θα ετοιμασει γιορτη για τον εορτασμο επειδη δεν προλαβαινει καθως ασχολειται συνεχεια με το γιο σου!Δεν την αφηνει να κανει τιποτα!Εγω τρελαθηκα γιατι σε μια συγκεντρωση των γονεων που ειχε κανει μετα τον αγιασμο μας ειχε πει πως θα κανει τις γιορτες εναλλαξ:28 Οκτ. μονο με τα παιδια,Χριστουγεννα και με τους γονεις,25 Μαρτ.μονο με τα παιδια,Πασχα και με τους γονεις.Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και της ειπα στα ισια οτι δεν ειναι σωστο να βαζει διαβαλματα στους αλλους γονεις για το γιο μου εφοσον απο την αρχη της χρονιας ειχε αποφασισει να μην κανει την γιορτη αυτη.(Πριν απο αυτη τη σκηνη ειχα τηλεφωνησει στην πρωτοβαθμια δυτ.θεσσαλονικης και ο προισταμενος -πολυ ευγενικος και συζητησιμος-μου ειχε πει οτι δεν πρεπει να σταματησω το παιδι απο το σχολειο αλλα με κατευθηνε προς την σχολικη συμβουλο της περιοχης.Και αυτη ηταν ευγενικη,τηλεφωνησε στο νηπιαγωγειο,εκλεισε 3 φορες ραντεβου αλλα δεν ηρθε ποτε..Αυτη η κινηση μου σχολιαστηκε απο την νηπιαγωγο σε καποιους γονεις με αποτελεσμα να εχουν την εντυπωση οτι περιμενουμε την συμβουλο να ερθει για να δει αν ο μικρος λογω της υπερκινητικοτητας πρεπει να παει στα ΣΜΕΑ!!!!!!!!Και μιλαμε για ενα παιδακι τετραπερατο που ειναι μεσα σε ολα οπως τα περισσοτερα παιδια της ηλικιας του.)Της ειπα λοιπον επισης να μην διαστρεβλωνει την αληθεια και να μην λεει τετοια στους γονεις γιατι την συμβουλο δεν την καλεσε αυτη αλλα εγω οταν ειδα οτι δεν μπορει να κανει σωστα τη δουλεια της.Εγινε χαμος!Και εγω ειχα νευριασει πολυ επειδη εδω και 2 μηνες περασαμε τη στεναχωρια της ζωης μας και αυτη οταν την ξεμπρωστιασα μπροστα σε ολους τσιριζε!
(Τελικα η γιορτη δεν εγινε ουτε για τα παιδια λογω αδειας της νηπιαγωγου!!!!!!!!)
Αρχες Νοεμβρη μου λεει:Δεν μπορω να κανω αλλο υπομονη,αυριο θα γινει κληρωση με την αλλη νηπιαγωγο(υπαρχουν 2 τμηματα)για το ποια θα τον παρει!Εγω της λεω καλυτερα να παει κατευθειαν στο αλλο τμημα το παιδι επειδη δεν μου αρεσε  η ιδεα της κληρωσης.Αυτο ητανε και το τελος αυτου του εφιαλτη που ζουσαμε!Η αλλη κοπελα ειναι πολυ γλυκια,με το χαμογελο,νεα αρα με υπομονη και απο την πρωτη μερα τον κερδισε!Οταν τον πηγα του λεει ελα κανε μου μια αγκαλια και θα σε παω στους καινουριους σου συμμαθητες,τους ειπα πως σημερα θα ερθει ενα καινουριο παιδακι και πως ειναι και κουκλος..Ελιωσε ο δικος μου,με τραβαει απο το μανικι και μου λεει:αυτην θελω μην με ξαναπας στην αλλη την κακια!
Και απο τοτε πηγαινει και ερχεται με χαρα και ακουει τη δασκαλα του .
(Απο οτι εμαθα μετα,ουτε και αυτη η κοπελα ειχε δεχτει την ιδεα της κληρωσης και θελησε κατευθειαν να δοκιμασει μαζι του.Αυτο με κανει να την εκτιμω ακομα περισσοτερο!)       
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 18, 2007, 08:32:03 am »
Χαιρομαι πολυ που η αλλαγη της νηπιαγωγου ελυσε το προβλημα! :) Απο τη μια το παιδι καθοταν σε μια γωνια μονο του και ζωγραφιζε κι απο την αλλη ηταν υπερκινητικο? Δεν κολλανε αυτα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:14:13 »

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 18, 2007, 12:34:19 pm »
Χαίρομαι κι εγώ που είχε αίσιο τέλος η περιπέτειά σας αν και δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Στο τέλος, πρέπει πάντα να υπάρχει κάθαρση και εδώ δεν νομίζω ότι συνέβη το ίδιο με την άλλη νηπιαγωγό. Ειλικρινά, δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, ιδιαίτερα όταν δεν έχω ζήσει την κατάσταση από κοντά. Δεν δέχομαι, όμως, σε καμία περίπτωση ο κάθε εκπαιδευτικός να «επιλέγει» τους μαθητές με τους οποίους θα συνεργάζεται και να κάνει αυτή την επιλογή με τέτοιους αθέμιτους τρόπους. Εγώ, απλώς, ελπίζω να μη δημιουργήσει παρόμοιες καταστάσεις και με άλλα παιδάκια. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι μαθητές μιας νηπιαγωγού βρίσκονται στην πιο τρυφερή τους ηλικία και ότι τότε έχουν την πρώτη τους επαφή με το σχολείο. Γιατί να είναι αρνητική;
Χ.Κ. να δώσεις δυο φιλιά στο γιο σου από μένα και να καθίσετε μια μέρα να ζωγραφίσετε κάτι για την νέα του κυρία. Δεν είμαι νηπιαγωγός αλλά όταν μου δίνουν ζωγραφιές οι μαθητές μου, με κάνουν να λιώνω. Είναι μακράν τα πιο πολύτιμα δώρα που έχω δεχτεί ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 18, 2007, 03:50:54 pm »
Αυτό όντως ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει!!! Καλή σχολική χρονιά λοιπόν...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 18, 2007, 05:54:58 pm »
Καταπληκτικη εξελιξη :D :D :D Χαιρομαι πραγματικα που βρεθηκε η καταλληλη νηπιαγωγος που θα δειξει στο παιδακι σου το μονοπατι για τη σχολικη ενσωματωση. Παντα πιστευα οτι εκει που υπαρχει ενας συναδελφος που δεν κανει σωστα τη δουλεια του υπάρχουν αλλοι εκατο για να δειξουν τι σημαινει να εισαι σωστος εκπαιδευτικος. Το παιδακι σου ηθελε μονο αγαπη και προσοχη απο τη δασκαλα του και βρεθηκε στον καταλληλο ανθρωπο. Προφανως η προηγουμενη νη πιαγωγος δεν ηθελε να μπει στον κοπο να πλησιασει το παιδι σου. Και μην ακους οτι δεν εκανε γιορτη γιατι την εμποδιζε η παρουσια του μικρου. Αυτο ηταν μια δικαιολογια στους αλλους γονεις για να γλιτωσει τον κοπο και να εχει και τους αλλους με το μερος της. Από την πλευρα σου κανε οτι μπορεις για να αγαπησει ο μικρος τη καινουρια του δασκαλα. Οπως ειπε και η συναδελφος δεν υπαρχει πιο γλυκο πραγμα απο το να σου φερουν οι μαθητες σου μια ζωγραφια . Εγω εχω ενα τεραστιο κουτι στο σπιτι και 15 χρονια τωρα φιλαω ολες τις ζωγραφιες ολα τα αποξηραμενα λουλουδακια που μου φερνουν οι μαθητες μου, τις φωτογραφιες τους απο τις διαφορες εκδηλωσεις. Νομιζω οτι για καθε εκπαιδευτικο που σεβεται το εργο του και αγαπαει τα παιδια, αυτα ειναι ολα του τα ευσημα και ολη του η περιουσια.

Αποσυνδεδεμένος X.K.

• Πλήρες μέλος
  • I love English ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 18, 2007, 10:27:43 pm »
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και για τη συμπαρασταση,και ευχομαι να μη βρεθει αλλο παιδακι ουτε αλλος γονιος στη θεση που ειμασταν εμεις.Αγαπητη utenar,στην αρχη ο μικρος ηταν απομακρος οταν ομως η πρωτη δασκαλα αρχισε να τον τραβαει με το ζορι και να με παιρνει συνεχεια στο κινητο λεγοντας οτι ''την κουραζει υπερβολικα'' αρχισε να δημιουργηται ενα αρνητικο κλημα και στο σχολειο και στο σπιτι με αποτελεσμα ο δικος μου απο αντιδραση να κανει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που του ελεγε,να χοροπηδαει,να τρεχει,κλπ.Τοτε αυτη αρχισε να αναφερει τα ΣΜΕΑ αν και της ειπα πως ειναι ντροπη να δημιουργουμε καταστασεις εκει που δεν υπαρχουν,και οτι εγω η ιδια ειχα μαθητη στο ΚΞΓ με κινητικα προβληματα(δεν μπορουσε καθολου να κινησει ποδια και με δυσκολια εγραφε)και ομως κανενας ποτε δεν ειπε πως πρεπει να περιθωριοποιηθει.Η καυμενη η μανα του ειχε μεινει 30 κιλα να σκουνταει το καροτσι για να παει το παιδι στο σχολειο το πρωι και μετα στο φροντιστηριο,ο,τι καιρο κι αν εκανε...Παντως ευτυχως αυτη η αντιδραση του μικρου ειχε μονο επικεντρο την παλια του δασκαλα γιατι με την καινουρια εχει ηρεμησει και συμμετεχει πια και στα ομαδικα παιχνιδια.Και κατι που ξεχασα να σας πω:κανενας απο το καινουριο τμημα,ουτε παιδι,ουτε γονιος δεν ξερει το λογο που εγινε η αλλαγη.Η νεα νηπιαγωγος το χειριστηκε διακριτικα,και της εβγαλα το καπελο και σε αυτο!Ευτυχως που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στο επαγγελμα,για να σβηνουν οτι σκιες δημιουργουνται απο τους αλλους τους δηθεν παιδαγωγους!Που περηφανευονται με στομφο οτι εχουν 27 χρονια στο επαγγελμα!Καλη συνταξη λοιπον για να ξεκουραστουν στο σπιτακι τους και να δουλεψουν αλλοι,με ορεξη και κεφι....   
Take me to the magic of the moment
on a glory night
where the children of tomorrow dream away
in the wind of change...

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 18, 2007, 10:35:49 pm »
Tωρα εξηγουνται ολα!!!!
27 χρονια νηπιαγωγος? Εμ βεβαια που διαθεση να ασχοληθει με ενα παιδακι, που διαθεση να κανει γιορτη :-X :-X :-X :-X
Και αραγε περασε καμια ενημερωση , κανενα σεμιναριο ή εμεινε με αυτα που εμαθε στα δυο χρονια της Ακαδημιας τη δεκαετια του 70? :-X :-X
Γρηγορα στη συνταξη :-\ Οχι γιατι ειναι γρια στα χρονια αλλα γιατι ειναι γρια στο μυαλο. Εχει νεες συναδελφους με δυνατες σπουδες, διαθεση υπομονη και αγαπη για τα παιδια και για το λειτουργημά τους που αντι να ξεκατινιαζονται ολη μερα στους διαδρομους διαβαλλοντας τον καθε ενα στους αλλους γονεις επενδυουν το χρονο τους οικοδομωντας μια πραγματικη σχεση με τους μαθητες τους.
Μεσα σε ολη αυτη την περιπετεια σταθηκες τυχερη και βρηκε το παιδι το δρομο του. Τελος καλο ολα καλα. :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 12:52:24 pm »
Γεια σας και παλι.Συγνωμη για το μεγαλο κενο που μεσολαβησε αλλα εχω πιασει δουλεια,τρεχω σαν την τρελη και δεν προλαβαινω να μπω στην ιστοσελιδα,μονο κανενα σαββατοβραδο οπως καλη ωρα..Λοιπον οι εξελιξεις: 3-4 μερες πριν την 28η Οκτωβρη και ενω ειχα παει να παρω τον μικρο απο το σχολειο μου λεει μια αλλη μαμα:η κα Σοφια δεν θα ετοιμασει γιορτη για τον εορτασμο επειδη δεν προλαβαινει καθως ασχολειται συνεχεια με το γιο σου!Δεν την αφηνει να κανει τιποτα!Εγω τρελαθηκα γιατι σε μια συγκεντρωση των γονεων που ειχε κανει μετα τον αγιασμο μας ειχε πει πως θα κανει τις γιορτες εναλλαξ:28 Οκτ. μονο με τα παιδια,Χριστουγεννα και με τους γονεις,25 Μαρτ.μονο με τα παιδια,Πασχα και με τους γονεις.Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και της ειπα στα ισια οτι δεν ειναι σωστο να βαζει διαβαλματα στους αλλους γονεις για το γιο μου εφοσον απο την αρχη της χρονιας ειχε αποφασισει να μην κανει την γιορτη αυτη.(Πριν απο αυτη τη σκηνη ειχα τηλεφωνησει στην πρωτοβαθμια δυτ.θεσσαλονικης και ο προισταμενος -πολυ ευγενικος και συζητησιμος-μου ειχε πει οτι δεν πρεπει να σταματησω το παιδι απο το σχολειο αλλα με κατευθηνε προς την σχολικη συμβουλο της περιοχης.Και αυτη ηταν ευγενικη,τηλεφωνησε στο νηπιαγωγειο,εκλεισε 3 φορες ραντεβου αλλα δεν ηρθε ποτε..Αυτη η κινηση μου σχολιαστηκε απο την νηπιαγωγο σε καποιους γονεις με αποτελεσμα να εχουν την εντυπωση οτι περιμενουμε την συμβουλο να ερθει για να δει αν ο μικρος λογω της υπερκινητικοτητας πρεπει να παει στα ΣΜΕΑ!!!!!!!!Και μιλαμε για ενα παιδακι τετραπερατο που ειναι μεσα σε ολα οπως τα περισσοτερα παιδια της ηλικιας του.)Της ειπα λοιπον επισης να μην διαστρεβλωνει την αληθεια και να μην λεει τετοια στους γονεις γιατι την συμβουλο δεν την καλεσε αυτη αλλα εγω οταν ειδα οτι δεν μπορει να κανει σωστα τη δουλεια της.Εγινε χαμος!Και εγω ειχα νευριασει πολυ επειδη εδω και 2 μηνες περασαμε τη στεναχωρια της ζωης μας και αυτη οταν την ξεμπρωστιασα μπροστα σε ολους τσιριζε!
(Τελικα η γιορτη δεν εγινε ουτε για τα παιδια λογω αδειας της νηπιαγωγου!!!!!!!!)
Αρχες Νοεμβρη μου λεει:Δεν μπορω να κανω αλλο υπομονη,αυριο θα γινει κληρωση με την αλλη νηπιαγωγο(υπαρχουν 2 τμηματα)για το ποια θα τον παρει!Εγω της λεω καλυτερα να παει κατευθειαν στο αλλο τμημα το παιδι επειδη δεν μου αρεσε  η ιδεα της κληρωσης.Αυτο ητανε και το τελος αυτου του εφιαλτη που ζουσαμε!Η αλλη κοπελα ειναι πολυ γλυκια,με το χαμογελο,νεα αρα με υπομονη και απο την πρωτη μερα τον κερδισε!Οταν τον πηγα του λεει ελα κανε μου μια αγκαλια και θα σε παω στους καινουριους σου συμμαθητες,τους ειπα πως σημερα θα ερθει ενα καινουριο παιδακι και πως ειναι και κουκλος..Ελιωσε ο δικος μου,με τραβαει απο το μανικι και μου λεει:αυτην θελω μην με ξαναπας στην αλλη την κακια!
Και απο τοτε πηγαινει και ερχεται με χαρα και ακουει τη δασκαλα του .
(Απο οτι εμαθα μετα,ουτε και αυτη η κοπελα ειχε δεχτει την ιδεα της κληρωσης και θελησε κατευθειαν να δοκιμασει μαζι του.Αυτο με κανει να την εκτιμω ακομα περισσοτερο!)       

Αχού η καρδούλα μου .... ειλικρινά μέχρι να διαβάσω και αυτη την απάντηση σου είχα νευριασει τόσο ... με το τι άτομα δορίζονται ... τελικά διορίζονται και άτομα που αξίζουν ... δεν μπορώ να ξέρω ότι υπάρχουν τέτοια τσόκαρα νηπιαγωγοί sorry για τη λεξη αλλά αγανάκτησα!!!
Δεν θα ασχοληθώ με το άτομο της αλλο.Χαίρομαι πολύ για την θετική έκβαση των πραγμάτων. 
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 01:28:54 pm »
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και για τη συμπαρασταση,και ευχομαι να μη βρεθει αλλο παιδακι ουτε αλλος γονιος στη θεση που ειμασταν εμεις.Αγαπητη utenar,στην αρχη ο μικρος ηταν απομακρος οταν ομως η πρωτη δασκαλα αρχισε να τον τραβαει με το ζορι και να με παιρνει συνεχεια στο κινητο λεγοντας οτι ''την κουραζει υπερβολικα'' αρχισε να δημιουργηται ενα αρνητικο κλημα και στο σχολειο και στο σπιτι με αποτελεσμα ο δικος μου απο αντιδραση να κανει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που του ελεγε,να χοροπηδαει,να τρεχει,κλπ.Τοτε αυτη αρχισε να αναφερει τα ΣΜΕΑ αν και της ειπα πως ειναι ντροπη να δημιουργουμε καταστασεις εκει που δεν υπαρχουν,και οτι εγω η ιδια ειχα μαθητη στο ΚΞΓ με κινητικα προβληματα(δεν μπορουσε καθολου να κινησει ποδια και με δυσκολια εγραφε)και ομως κανενας ποτε δεν ειπε πως πρεπει να περιθωριοποιηθει.Η καυμενη η μανα του ειχε μεινει 30 κιλα να σκουνταει το καροτσι για να παει το παιδι στο σχολειο το πρωι και μετα στο φροντιστηριο,ο,τι καιρο κι αν εκανε...Παντως ευτυχως αυτη η αντιδραση του μικρου ειχε μονο επικεντρο την παλια του δασκαλα γιατι με την καινουρια εχει ηρεμησει και συμμετεχει πια και στα ομαδικα παιχνιδια.Και κατι που ξεχασα να σας πω:κανενας απο το καινουριο τμημα,ουτε παιδι,ουτε γονιος δεν ξερει το λογο που εγινε η αλλαγη.Η νεα νηπιαγωγος το χειριστηκε διακριτικα,και της εβγαλα το καπελο και σε αυτο!Ευτυχως που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στο επαγγελμα,για να σβηνουν οτι σκιες δημιουργουνται απο τους αλλους τους δηθεν παιδαγωγους!Που περηφανευονται με στομφο οτι εχουν 27 χρονια στο επαγγελμα!Καλη συνταξη λοιπον για να ξεκουραστουν στο σπιτακι τους και να δουλεψουν αλλοι,με ορεξη και κεφι....   

Ένας από τους λόγους που ο ασεπ δεν είναι το καταλληλο μεσο επιλογής είναι οτι δεν ξερουμε κατά πόσο αυτοί που γράφουν 90  αρια και 100 αρια είναι και σωστοί παιδαγωγοί μα πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ .

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 01:59:09 pm »
Ψιτ, η θεία με τα 27 χρόνια υπηρεσία μπήκε με επετηρίδα κι όχι με ΑΣΕΠ. Με κάποιο τρόπο πρέπει να βγαίνουμε από την τάξη όταν δεν αντέχουμε άλλο. Αυτό είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μας ταυτόχρονα και πρέπει κάποια στιγμή να αποτελέσει και αίτημά μας ώστε να υπάρξει θεσμική ρύθμιση.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 01, 2008, 02:04:30 pm από Ritalamp »
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 03:55:01 pm »
Ψιτ, η θεία με τα 27 χρόνια υπηρεσία μπήκε με επετηρίδα κι όχι με ΑΣΕΠ. Με κάποιο τρόπο πρέπει να βγαίνουμε από την τάξη όταν δεν αντέχουμε άλλο. Αυτό είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μας ταυτόχρονα και πρέπει κάποια στιγμή να αποτελέσει και αίτημά μας ώστε να υπάρξει θεσμική ρύθμιση.

Το ξέρω ότι δν μπηκε με ασεπ αναφερομαι ομως σε αυτο γιατι και τωρα με ασεπ δεν νομιζω οτι μπορεις να εξετασεις αν καποιος αγαπα αυτο που κανει και ειδικα τα παιδια !!

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 04:29:37 pm »
Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει ούτε με το πώς μπαίνεις στην υπηρεσία, ούτε με το αν αγαπάς τα παιδιά. Έχει να κάνει με την υποστήριξη που έχεις όλο το χρονικό διάστημα που εργάζεσαι, τις συνθήκες και τις περιστάσεις που αντιμετωπίζεις και τα κίνητρα που έχεις για να παραμένεις διαρκώς στις επάλξεις. Κάποιοι έχουν τεράστια εσωτερικά κίνητρα και βρίσκουν τρόπους να αυτοπαρωθούνται διαρκώς, όμως πόσοι είναι αυτοί;

Ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα είμαι μετά από 27 χρόνια διαρκούς υπηρεσίας στα κοτέτσια που βρέθηκαν οι παλαιότερες συνάδελφοι και με την πολιτική τρομοκρατία και το μηδαμινό κύρος που είχαμε ως κλάδος παλαιότερα. Εννοείται ότι η ψυχική υγεία είναι κάτι που θα πρέπει να ελέγχεται, όμως πώς, από ποιον, με ποια αξιοπιστία και με ποιο τρόπο διαχείρισης των αποτελεσμάτων.
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144