0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aν καταλαβα καλα, απο τις αδειες ανευ αποδοχων θα παρει η πρωτοβαθμια 400 πιστωσεις για τη γενικη και 100 για την ειδικη. Απλα σε αυτες θα προσθεσουν πιστωσεις, προφανως απο ΕΣΠΑ,που τους εχουν απομεινει (ασχετες απο τις πιστωσεις απο αδειες ανευ αποδοχων)και θα γινουν 600 προσληψεις πρωτοβαθμιας γενικη και 200 ειδικη πρωτοβαθμια. Σύνολο 800. Αρα απομενουν 835 πιστωσεις για τη δευτεροβαθμια(γενικη και λιγες στην ειδικη)...καποιες θα διατεθουν σε αυτη τη φαση και καποιες σε προσληψεις το νεο ετος...
Δηλ. καμιά 300αριά προσλήψεις γενικής να περιμένουμε τώρα;
Προσωπικά με αγχωνει τι κενά θα δοθούν....οι βορειοελλαδιτες φέτος χαντακωθηκαμε
Εγω πάντως στη δευτεροβάθμια που πήρα τηλ μου είπαν ότι καλύφτηκαν για φέτος, ενώ γνωρίζω ότι σε 2 τουλάχιστον σχολεία υπάρχουν κενά
Και γω ξέρω πως είναι ελάχιστα πια...αν όντως ισχύει,και πιστώσεις να υπάρχουν αν δεν υπάρχουν κενά..
Μην είστε σίγουροι πως δεν υπάρχουν κενά φιλολόγων!Μπορεί να προκύπτουν σταδιακά, υπάρχουν και τα προσφυγόπουλα και κανείς δεν ξέρει πόσοι φιλόλογοι δεν παρουσιάστηκαν ή πόσοι θα παραιτηθούν για τους Χ, Ψ λόγους!
Συμφωνώ...Στον κλάδο μας, ο πιο πολυπληθής και με την πλειοψηφία του γυναίκες, προκύπτουν συνεχώς κενά...Άλλωστε από την τρίτη μεγάλη φάση πρέπει να χουν μείνει περίπου 30 κενά, μια και κάποιος συνάδερφος είχε γράψει στο forum, ότι τα κενά ήταν γύρω στα 150-160 και καλύφθηκαν χοντρικά με τη γ φάση και με τη μικρή φάση με τις ανακλήσεις και τα επείγοντα κενά, 130 κενά...οπότε έχουν μείνει γύρω στα 30 και θα χουν προκύψει και άλλα ...λογικά, καθαρά προσωπική εκτίμηση, θα υπάρχουν 40 - 50 κενά φιλολόγων...
Εγώ άκουσα για φάση 80-100 φιλολόγων τώρα. Μακάρι να επαληθευτεί.Επίσης στο φβ του πασαδ λενε ότι η φάση των δασκάλων που ήταν για αύριο θα γίνει τελικά σήμερα. Λέτε να πάρει μπάλα και τη βθμια;
Γι'αυτό δεν παίρνω κι όρκο, καθώς αν κληθούν σήμερα οι αναπληρωτές, θα δικαιούνται ανεργία, όταν με το καλό απολυθούν, ενώ αν κληθούν από Δευτέρα, γλιτώνει το κράτος το επίδομα!