0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και καλό μήνα! Καλές προσλήψεις σε όσους τις αναμένουν!Διαβάστε ΟΛΟΙ το ακόλουθο και ας σκεφτούμε τρόπους αντίδρασης έστω και τώρα:http://www.newsit.gr/ellada/ekpaideytikoi-ayksisi-orariou-telos-stis-proslipseis-anapliroton-daskalon-kai-kathigiton/2310766/.
Και ξερουμε ποσο "μεγαλη" προσπαθεια θα γινει να μην αυξηθει το ωραριο.... και με την αυξηση εξαφανιζονται ολα τα κενα .
Περιμένουμε αντιδράσεις από Ολμε, Πεαδ, Πασαφ...Ας φανούν μια φορά αντάξιοι των περιστάσεων!
Η αύξηση ωραρίου θα φέρει πολλά προβλήματα. Αυτόματα καταργούνται οι αναθέσεις. Ειδικότητες όπως θεολόγοι ξενόγλωσσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θα περισσεύει πολύς κόσμος. Αφήστε που οι δάσκαλοι δεν θα αφήσουν να περάσει....
Δεν ξέρω για τους δασκάλους, γιατί εγώ φιλόλογος είμαι, αλλά δεν γίνεται η αύξηση ωραρίου να αγγίζει μόνο την Δευτ/θμια! Ή θα γίνει για όλους ή δεν θα γίνει για κανέναν! Δεν υπηρετούν μόνο στην Δευτ/θμια εκπαιδευτικοί, μην τρελαθούμε εντελώς! Πάντως, έχουν βουήξει όλα τα ΜΜΕ, από έντυπα, μέχρι ηλεκτρονικά!
Μην ξεχνάμε οτι οι περισσότεροι αναπληρωτές ειναι της αθμιας όμως....αυτοί ανεβάζουν το νούμερο,
Ας μας το πουν ευθέως, χίλιες φορές: " ξέρετε από τον επόμενο Σεπτέμβρη οι μόνιμοι θα δουλεύουν 2-3 ώρες παραπάνω την εβδομάδα, οπότε θα περισσεύετε", να ξέρουμε κι εμείς να βρούμε έγκαιρα μερικούς μαθητές, να κάνουμε ιδιαίτερα και να "τα παίρνουμε μαύρα"! Να μην μας τρώει κι η αγωνία κάθε χρονιά, θα μας καλέσουν, πότε θα μας καλέσουν, πού θα μας καλέσουν! Κι όταν εφαρμοστεί η αξιολόγηση κι όταν συνταξιοδοτηθούν σε 2-3 χρόνια αρκετοί καθηγητές και αρχίσουν και πάλι να υπάρχουν κενές θέσεις στα σχολεία, να ξανακάνουμε αιτήσεις για αναπληρωτές (όσοι εν τω μεταξύ αντέχουν κι όσοι δεν έχουν βρει κάποια άλλη εργασία κι όσοι δεν έχουν διοριστεί δικαστικώς)!Απλά τα πράγματα!