*

Αποστολέας Θέμα: Μετακίνηση αναπληρωτή σε άλλο σχολείο  (Αναγνώστηκε 7342 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maria_sp

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μετακίνηση αναπληρωτή σε άλλο σχολείο
« στις: Νοεμβρίου 06, 2017, 07:28:22 am »
Καλημέρα σας!  Είμαι τοποθετημένη σε ένα σχολείο στη θέση μιας συναδέλφου με άδεια ανατροφης, η οποία όμως δεν έχει οργανική θέση σε αυτό το σχολείο (είναι υπεραριθμη) . Σε λίγες μέρες τελειώνει η άδειά της. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση? Υπάρχει ενδεχόμενο να με στείλουν σε άλλο σχολείο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Μετακίνηση αναπληρωτή σε άλλο σχολείο
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:00:57 »

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 06, 2017, 07:54:00 am »
Ναι, φυσικά.

Έπρεπε να σου το είχαν πει όταν σε τοποθέτησαν.

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 06, 2017, 05:15:58 pm »
Καλημέρα σας!  Είμαι τοποθετημένη σε ένα σχολείο στη θέση μιας συναδέλφου με άδεια ανατροφης, η οποία όμως δεν έχει οργανική θέση σε αυτό το σχολείο (είναι υπεραριθμη) . Σε λίγες μέρες τελειώνει η άδειά της. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση? Υπάρχει ενδεχόμενο να με στείλουν σε άλλο σχολείο?

Προφανώς για να είσαι τοποθετημένη στη θέση της όπως λες, έχει πάρει τοποθέτηση για σε αυτό το σχολείο. Κανονικά με την επιστροφή της μπορεί να πάρει τη θέση.

Αποσυνδεδεμένος Chunk

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 02, 2019, 10:15:09 pm »
Κατά την πρώτη φάση πρόσληψης αναπληρωτών, σχολείο έδωσε 4 κενά τα οποία καλύφθηκαν, εκ των οποίων 1 με πιθανή λήξη. Μετά από 3 μήνες θα επιστρέψει ο μόνιμος εκπαιδευτικός που έχει οργανική θέση στο σχολείο. Ποιος από τους 4 αναπληρωτές θα φύγει; Ο τελευταίος στα μόρια ή ο τελευταίος που τοποθετήθηκε στο σχολείο βάσει κοινωνικών κριτηρίων; Υπάρχει συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:00:57 »

dimi94

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 02, 2019, 11:20:14 pm »
Προφανώς για να είσαι τοποθετημένη στη θέση της όπως λες, έχει πάρει τοποθέτηση για σε αυτό το σχολείο. Κανονικά με την επιστροφή της μπορεί να πάρει τη θέση.

Αποσυνδεδεμένος born21

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 22, 2024, 11:36:59 pm »
Καλησπέρα σας ,
Είμαι σε 2 σχολεία και με μετακινούν σε άλλο σχολείο χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν το κόστος μετακίνησης μου,ότι έχω ενοικιάσει σπίτι κ.λ.π
Ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι.
Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 23, 2024, 12:49:03 am »
Καλησπέρα σας ,
Είμαι σε 2 σχολεία και με μετακινούν σε άλλο σχολείο χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν το κόστος μετακίνησης μου,ότι έχω ενοικιάσει σπίτι κ.λ.π
Ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι.
Ευχαριστώ πολύ!

Νόμιμο είναι. Για πόσα χιλιόμετρα μιλάς. Είναι μέσα σε πόλη; Υπάρχει συγκοινωνία; Αστικό ή υπεραστικό λεωφορείο; Έχεις αμάξι; Η υπηρεσία όταν σε στέλνει μακριά από το μέρος που μένεις και το σχολείο της τοποθέτησής σου σε αποζημιώνει με οδοιπορικά.

Αποσυνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 23, 2024, 07:03:01 am »
Κατά την πρώτη φάση πρόσληψης αναπληρωτών, σχολείο έδωσε 4 κενά τα οποία καλύφθηκαν, εκ των οποίων 1 με πιθανή λήξη. Μετά από 3 μήνες θα επιστρέψει ο μόνιμος εκπαιδευτικός που έχει οργανική θέση στο σχολείο. Ποιος από τους 4 αναπληρωτές θα φύγει; Ο τελευταίος στα μόρια ή ο τελευταίος που τοποθετήθηκε στο σχολείο βάσει κοινωνικών κριτηρίων; Υπάρχει συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο;
Μετακινείται ο αυτός που τοποθετήθηκε τελευταίος στη σχολική μονάδα. Αν τοποθετηθήκατε όλοι στην Α φαση, θα φύγει εκείνος που είναι χαμηλότερα στον πίνακα του ΑΣΕΠ!

Αποσυνδεδεμένος born21

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 23, 2024, 10:58:09 am »
Νόμιμο είναι. Για πόσα χιλιόμετρα μιλάς. Είναι μέσα σε πόλη; Υπάρχει συγκοινωνία; Αστικό ή υπεραστικό λεωφορείο; Έχεις αμάξι; Η υπηρεσία όταν σε στέλνει μακριά από το μέρος που μένεις και το σχολείο της τοποθέτησής σου σε αποζημιώνει με οδοιπορικά.

Δεν έχω αμάξι ούτε υπάρχει συγκοινωνία. Και το θέμα είναι ότι μου άλλαξαν και το σχολείο της αρχικής μου τοποθέτησης.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 23, 2024, 12:37:45 pm »
Δεν έχω αμάξι ούτε υπάρχει συγκοινωνία. Και το θέμα είναι ότι μου άλλαξαν και το σχολείο της αρχικής μου τοποθέτησης.

Αν δεν έχεις αμάξι, ούτε υπάρχει συγκοινωνία, τότε ας βρει η υπηρεσία τον τρόπο με τον οποίο θα μετακινείσαι.
Τώρα πώς πηγαίνεις στο νέο σχολείο τοποθέτησης; Δώσε μας παραπάνω στοιχεία, για να καταλάβουμε το ζήτημα.
Απλά δεν μπορείς να πηγαίνεις στο πρώτο σχολείο διάθεσης ή και στα δύο σχολεία διάθεσης;

Αποσυνδεδεμένος Katia Papadopoulou

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 23, 2024, 05:31:02 pm »
Αν δεν έχεις αμάξι, ούτε υπάρχει συγκοινωνία, τότε ας βρει η υπηρεσία τον τρόπο με τον οποίο θα μετακινείσαι.
Τώρα πώς πηγαίνεις στο νέο σχολείο τοποθέτησης; Δώσε μας παραπάνω στοιχεία, για να καταλάβουμε το ζήτημα.
Απλά δεν μπορείς να πηγαίνεις στο πρώτο σχολείο διάθεσης ή και στα δύο σχολεία διάθεσης;
Π το λεει οτι είναι υποχρεωμένη η υπηρεσια να σ βρει τρόπο να μετακινείσαι  :o κ
Άλλο αν σε ανθρώπινο επίπεδο βρουν λύση

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 23, 2024, 06:40:39 pm »
Π το λεει οτι είναι υποχρεωμένη η υπηρεσια να σ βρει τρόπο να μετακινείσαι  :o
Άλλο αν σε ανθρώπινο επίπεδο βρουν λύση

Με αυτή τη λογική πού το λέει ότι πρέπει να χρησιμοποιείς το ιδιωτικό σου μέσο για να μετακινείσαι ανάμεσα στα σχολεία;
Η συνάδελφος πήγε και νοίκιασε στο σχολείο τοποθέτησης. Άντε να πάει σε ένα διπλανό σχολείο με τα πόδια, αν δεν υπάρχει συγκοινωνία.
Πώς να φτάσει σε ένα σχολείο που είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά; Φυσικά ως τώρα δεν μας μίλησε για χιλιομετρικές αποστάσεις!

Αποσυνδεδεμένος tolakis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 23, 2024, 07:23:49 pm »
Lasid.. έχεις απόλυτο δίκαιο. Θα σου πω κάτι που συμβαίνει σε αναπληρωτρια εκπαιδευτικό.Διαγνωστηκε με καρκίνο μαστού, αυτή την περίοδο κάνει χημειοθεραπειες, πέρασε επιτροπή.. ΚΕΠΑ.. 67% αναπηρία. Είχε πρόσληψη αναπληρωτη στην δεύτερη φάση με το σχολείο τοποθετησης 180 Χιλ με επιστροφή για 3 μέρες, 160 Χιλ το δεύτερο σχολείο 1 μέρα και μια μέρα σε σχολείο 180 Χιλ από τον τόπο μόνιμης κατοικίας. Επίσης θα πω είναι χωρισμένη με ένα αγόρι 9 ετών. Αυτοκίνητο δεν έχει... δίπλωμα δεν έχει.. συγκοινωνία έχει μόνο για το ένα σχολείο την μια μέρα. Αυτή η εκπαιδευτικος δεν δικαιούται τίποτα. Αυτή την εκπαιδευτικό την μεταφέρει κάθε μέρα στα σχολεία ο πατέρας της χωρίς να δικαιούται ούτε ένα ευρώ εξόδων διαδρομής.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 23, 2024, 08:18:22 pm »
Lasid.. έχεις απόλυτο δίκαιο. Θα σου πω κάτι που συμβαίνει σε αναπληρωτρια εκπαιδευτικό.Διαγνωστηκε με καρκίνο μαστού, αυτή την περίοδο κάνει χημειοθεραπειες, πέρασε επιτροπή.. ΚΕΠΑ.. 67% αναπηρία. Είχε πρόσληψη αναπληρωτη στην δεύτερη φάση με το σχολείο τοποθετησης 180 Χιλ με επιστροφή για 3 μέρες, 160 Χιλ το δεύτερο σχολείο 1 μέρα και μια μέρα σε σχολείο 180 Χιλ από τον τόπο μόνιμης κατοικίας. Επίσης θα πω είναι χωρισμένη με ένα αγόρι 9 ετών. Αυτοκίνητο δεν έχει... δίπλωμα δεν έχει.. συγκοινωνία έχει μόνο για το ένα σχολείο την μια μέρα. Αυτή η εκπαιδευτικος δεν δικαιούται τίποτα. Αυτή την εκπαιδευτικό την μεταφέρει κάθε μέρα στα σχολεία ο πατέρας της χωρίς να δικαιούται ούτε ένα ευρώ εξόδων διαδρομής.

Είναι τόσο μεγάλος ο νομός της ή πηγαίνει για μάθημα σε όμορο νομό; Πέρα από την ασθένεια, η διαφορά ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις είναι ότι η born21 μετακόμισε και νοίκιασε κοντά στο σχολείο που την τοποθέτησαν. Όταν μένει κάποιος στη μόνιμη κατοικία του γλιτώνει τα ενοίκια, αλλά τα δίνει στις βενζίνες για τη μετακίνηση.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182514
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)