0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτά τα ζήτησαν από σένα; Εϊχα την αίσθηση ότι τα ζητούν από τις διευθύνσεις και εφόσον επιλεγείς και αποδεχτείς, τα ζητούν και από σένα.
Σήμερα έλαβα email και από τους 3 φορείς για αποστολή δικαιολογητικών (πτυχίο κλπ.) εντός 10 ημερών. Για να δούμε αν θα προλάβουν μέχρι 30/6.
Καλησπέρα. Έλαβες email ότι σε επέλεξαν για την θέση από τον εκάστοτε φορέα;; Γιατί σήμερα και εγώ έλαβα email ότι επιλέχθηκα για την θέση και εντός 10 ημερών να στείλω τόσο εγώ όσο και η υπηρεσία μου τα δικαιολογητικά.Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι απλά όπως είπα να στείλω υπεύθυνη δήλωση αν πλέον δεν ενδιαφέρομαι.. αλλιώς να στείλω δικαιολογητικά εντός 10 ημερών. Φαντάζομαι για να γίνει η αξιολόγηση των αιτήσεων όσων ακόμη ενδιαφέρονται για τον συγκεκριμένο φορέα. Συγχαρητήρια λοιπόν!!
Ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα!Όχι. Μόνο να στείλουμε δικαιολογητικά για να μας πουν αν θα μας καλέσουν σε συνέντευξη
Σημερινή Εγκύκλιος ΘΕΜΑ: Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας- Τροποποίηση διατάξεων βάσει του ν. 4674/2020 ( Α ́ 53)Τροποποίηση διατάξεων του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότηταςhttps://drive.google.com/file/d/1QXOHm9zhJOI5U4A95qhFQG0tRvD-taj6/view?usp=sharing