0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατατέθηκε τροπολογία για παράταση έως 15/07.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=a71bbc41-2f4b-4ea8-a381-abdd0140b497Μέχρι 15/07 να έχουν σταλεί προς δημοσίευση.
Στο Ψηφιακής Διακυβέρνησης γνωρίζουμε αν εκτός του ενιαίου μισθολογίου υπάρχουν τακτικές πρόσθετες αμοιβές ;
Ερώτηση: Αν πάρω μετάταξη (= τζόκερ), θ μ ενημερώσει κανείς πριν την έκδοση του ΦΕΚ ή θ πρέπει ν παρακολουθώ τα ΦΕΚ ,μπας κ δω τ όνομά μου;
Καταρχάς σου εύχομαι να πάρεις την μετάταξη! Όταν επιλεχθείς, ο φορέας υποδοχής στέλνει όλα τα χαρτιά σου, αποφάσεις, ΠΥΜ κλπ, για την ολοκλήρωση της μετάταξης στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου στο οποίο ανήκεις. Φαντάσου ότι είναι σαν διορισμός. Ο φορέας υποδοχής έχει τελειώσει την δουλειά του. Το υπουργείο σου θα ολοκληρώσει την μετάταξη, δηλαδή θα στείλει την περίληψη της απόφασης στο ΕΤ. Εγώ, που είμαι σε αυτό το στάδιο, σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΑΙΘ όπου ανήκω, μου είπαν χθες, να πάρω εγώ σε 10 μέρες για να μάθω τον περιβόητο ΚΑΔ. Υποθέτω ότι θα ενημερωθεί και ο φορέας υποδοχής, όπου με την σειρά του θα με ενημερώσει.