0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετάταξη ΔΕ Σταθμάρχη από ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. στη ΔΠΕ ΧαλκιδικήςΘα την πάει... τρένο τη Διεύθυνση.Οι υπόλοιποι περιμένουν το ΚΥΣΔΙΠ, τον 1824 κτλ.
δειτε το φεκ..απο το 'alfavita'https://www.alfavita.gr/sites/default/files/2020-07/%CE%A6%CE%95%CE%9A_0.pdf
Θα βγουν αργότερα κάπου συγκεντρωτικά ή πρέπει να ψάχνουμε ένα ένα τα ΦΕΚ;
Εγώ τα κοιτάω καθημερινά, ένα ένα. Το αξιοπερίεργο είναι ότι βγαίνουν όλη μέρα μέχρι τις 11μιση-12 το βράδυ, και Σάββατο. Οπότε, ξαναδείτε μήπως χάσατε κάποιο... Ούτως ή άλλως όταν δημοσιευθεί, θα μας κοινοποιηθεί από την υπηρεσία μας ή από το φορέα υποδοχής ή και από τους δύο; Τσπ θα ειδοποιηθουμε. Υπομονή!
Δεν έχετε ΚΑΔ να ψάχνετε;; Πολλά μπορεί να έχουν βγει πχ σήμερα για παλιότερες ημερομηνίες.. Η λύση του καδ είναι η πιο λογική.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς δεν μου έδωσαν, μου είπαν μόνο ότι το όνομα μου εστάλη στο ΕΤ. Όταν τηλεφώνησα είχαν ακόμη πολύ δουλειά, ήταν η 15η Ιουλίου, έπρεπε να ψάξουν αρκετά είπαν. Δεν ξανασχολήθηκα.. Δεν σου μιλάνε πάντα όμορφα, και βαρέθηκα να με κάνουν να νιώθω άβολα.. εμείς είμαστε οι "πελάτες" τους αλλά φέρονται σαν "αφεντικά".. με καταλαβαίνετε..