0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος, που έχει ξανασυμμετάσχει στη διαδικασία να μας πει αν ισχύουν τα παρακάτω χωρία της εγκυκλίου:ως 28/2 απορρίπτουν ή εγκρίνουν την αίτηση αιτιολογημένη, άρα τσεκάρουν κ το κουτάκι στην αίτηση μας;ως 15/3 οι φορείς υποδοχής διενεργούν συνεντεύξεις;Μήπως είναι πολύ αισιόδοξα τα χρονικά αυτά όρια (αναρωτιέμαι, διαβάζοντας τις 51 προηγούμενες σελίδες);
Γειά σας !!!! Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής ? Όταν υπάρχει αποδέσμευση από το ΚΥΣΔΕ για μετάταξη σε άλλο υπουργείο και στην συνέχεια θετική εισήγηση της ΚΕΚ, ποια είναι η διαδικασία από εκεί και μετά ? Πρέπει να εισηγηθεί θετικά και ο φορέας υποδοχής (πχ, κάποιο υπηρεσιακό συμβούλιο) ? Πρέπει να κάνει κάποια ενέργεια ο ενδιαφερόμενος ή όλα γίνονται "υπηρεσιακά" ? Ποιά τα χρονικά πλαίσια ? Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να περιμένουμε την λήξη του διδακτικού ή σχολικού έτους ή όχι ? Ευχαριστώ !!!!
ο φορέας υποδοχής έχει τον τελικό λόγο και αποφασίζει
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν το γνωρίζεις. Οι ενέργειες θα γίνουν "υπηρεσιακά" ή εγώ θα πάω στον "φορέα υποδοχής", κτλ ?
Χρόνια Πολλά σε όλους.Μήπως γνωρίζει κανείς που έχει ξανακάνει αίτηση, να μου απαντήσει;Στις παρατηρήσεις έγινε μια αλλαγή, προστέθηκε πως θα ενημερωθούν μετά την απόφαση της ΚΥ (ουσιαστικά εκκρεμεί).Αυτό σημαίνει πως τώρα φεύγουν οι αιτήσεις για τους φορείς υποδοχής ;
Καλημερα και χρόνια πολλα! Που μπορούμε να δουμε ακριβώς τις διαθέσιμες θεσεις και τους φορεις για μεταταξη;
http://apografi.gov.gr/kinitikotita/esk_cmobility.html (Κύκλος κινητικότητας 2020).και αν μπεις με κωδικούς taxis στο apografi.gov.gr, επιλέξεις κινητικότητα και μετά Κύκλος Κινητικότητας 2020 - Μετάβαση στις θέσεις (για αναζήτηση π.χ. με βάση το ΔΗΜΟ).Έχει παρέλθει όμως η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων.
Σ ευχαριστω! Καθε χρονο βγαινει προκήρυξη για κινητικότητα;