0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης είναι ο τελευταίος στη λίστα , εκτός αλφαβητική σειρά! Γνωρίζω από φίλο μου ότι δεν έχει πτυχίο πληροφορικής και ότι αν τους δεχθεί ο φορέας υποδοχής είναι παράνομο. Το θέμα είναι ο διοικητικός του υπουργείου που δέχθηκε να βάλει ότι θα αποδεσμευθεί για ΠΕ Πληροφορικής ενώ είναι δάσκαλος θα έχει κυρώσεις;Εδώ μερικούς επειδή είναι ΤΕ Πληροφορικής δεν τους αποδέσμευσαν για θέσεις ΠΕ Πληροφορικής..
Φαντάσου τώρα να υπάρχουν αυτές οι έγγραφες βεβαιώσεις…
"54 ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΟΥΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 614494 ΠΕ70 ΠΕΛΛΑΣ 4ο ΔΣ ΚΡΥΑΣ
Επειδή το γνωρίζω το συγκεκριμένο άτομο, είναι μεγάλο βύσμα της ΝΔ. Μη το ψάχνεται
Οι φορείς προέλευσης δεν έχουν πλέον πρόσβαση στις αιτήσεις για να αλλάξουν την ένδειξη "δεν ελέγχθηκε". Εχουν ενημερωθεί οι φορείς προέλευσης για την απόφαση αποδέσμευσης σας. Αν είχατε περάσει απο συνέντευξη ή σας είχαν επιλέξει στους επικρατέστερους έχετε ακόμα ελπίδες και θα το μάθετε σύντομα. Όλη αυτή καθυστέρηση στην αποδέσμευση όμως σίγουρα απέτρεψε κάποιους φορείς να επιλέξουν εκπαιδευτικούς. Οπότε, ναι, το υπουργείο τελικά μας την έφερε!!
Τα βύσματα να είναι καλά!!!!!!!!!!! Εμένα 2 φορείς με αποδέχτηκαν για β φορά αλλα το υπουργείο κωφεύει!!!!!!!!!!!!!Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε οι αδικημένοι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκτιμώ ότι οι περισσότεροι φορείς δεν θα ρισκάρουν να περιμένουν τις αποδεσμεύσεις των εκπαιδευτικών και επειδή θέλουν να έχουν καταλήξει μέχρι την Παρασκευή 29/1 το πιθανότερο είναι ότι θα ρίξουν άκυρο στις αιτήσεις των εκπαιδευτικών, με εξαίρεση τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που, λόγω γνώσεως της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, οι τριμελείς επιτροπές τους θα διατυπώσουν γνώμη και θα περιμένουν στην πορεία τις αποδεσμεύσεις.Υ.Γ. Εμείς καλοί που σας δώσαμε τις αποδεσμεύσεις, αλλά εκείνοι οι κακοί φορείς φταίνε που δεν περίμεναν...