0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με ποια κριτήρια αποδεσμεύεις την μία ΠΕ02 Αθήνας και όχι την άλλη;
Παρομοίως αποδεσμεύτηκα χωρίς να έχω κάποιο βύσμα. είχα αποδεσμευτεί και στον προηγούμενο κύκλο αλλά πάπαλα κινητικότητα ούτε για συνέντευξη δε με φωνάξανε.
Καλημερα!Αναγκαστικα, συναδελφε,οταν λεω, εννοω βασει των οδηγιων της εγκυκλιου του Υπουργειου Εσωτερικων που ισχυει απο τον Ιανουαριο του 2020. Εγω για παραδειγμα, βασει αυτης της εγκυκλιου, δεν μπορω να αποδεσμευτω. Εχω τη μοναδικη οργανικη στον νομο μου.
Εχω την εντυπωση οτι προηγειται ο παλαιοτερος, χωρις να βαζω και το χερι μου στη φωτια...Δεν ξερω τωρα στην περιπτωση που αναφερεις τι συμβαινει, αν εχουν τα ιδια χρονια προυπηρεσιας οι συναδελφοι...Οτι επιλεκτικα καποιοι αποδεσμευονται, και καποιοι οχι, συμβαινει, θα συμφωνησω...Κανονικα θα επρεπε ολοι να αποδεσμευομαστε και απο εκει και περα ο φορεας να αποφασιζει αν του κανουμε ή οχι!. Ξαναρωταω ομως μηπως ξερεις αν καταργειται η οργανικη καποιου που παιρνει μεταταξη μεσω ΕΣΚ;;;
Για ποιο λόγο να καταργείται; Καταργείται, όταν ο άλλος φεύγει με μετάθεση; Γιατί σε απασχολεί όμως; Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις στην εκπαίδευση.
Δεν έχω ούτε εγώ μέσο και δεν αμφισβητώ ότι κάποιοι έχουν αλλά νομίζω δεν πρέπει να απογοητεύουμε τους άλλους. Κατ'εμέ το πρόβλημα είναι στο πότε γίνονται οι αποδεσμεύσεις τόσο απλά.
Οχι συναδελφε, εγω ενδιαφερομαι για μεταθεση!Αλλος ειναι ν φυγει απο την εκπαιδευση κ εγω ενδιαφερομαι για την οργανικη που θα αφησει . Καποιος συναδελφος μου ειπε οτι καταργειται και ψαχνω να βρω τι γινεται...
Αν μιλάτε για δευτεροβάθμια, το οργανικό κενό παραμένει, απλά καταργείται γενικώς μια θέση για διορισμό στο συγκεκριμένο πυσδε θεωρητικά. Στην πρωτοβάθμια είναι λίγο πιο περίπλοκο γιατί οι οργανικές είναι στα σχολεία και όχι στα ΠΥΣΠΕ.