0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το λογικό είναι να μην χάνονται τα μόρια, αλλά θα το ρωτήσεις το πρωί σε κάποια δευτεροβάθμια για σιγουριά. Η ποινή σε περίπτωση άρνησης είναι μόνο για φέτος έτσι; Του χρόνου μπορούμε κανονικά να κάνουμε αίτηση;
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Επέλεξα την ενισχυτική τελικά γιατί είναι στην περιοχή μου και ελπίζω να μην το μετανιώσω, ενώ για τα ζεπ θα έπρεπε να κάνω 2,5 ώρες ταξίδι για να πηγαίνω.
Οι ταξεις υποδοχης ειναι οι δυεπ ....για προσφυγες?
Πότε λήγει η σύμβαση για όσους εργαστούν στις ΤΥ? Τέλη Μαΐου ή τέλη Ιουνίου?
Καλή αρχή στους συναδέλφους που θα μπουν στις ταξεις υποδοχής. Έχετε υπόψη σας κάποιο εγχειρίδιο για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας σε παιδιά ηλικίας περίπου λυκείου; Κάποιος που έχει ξαναασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο;
Δεν ξέρω εάν θα σε βοηθήσει αλλά μπορείς να κοιτάξεις: Στην ιστοσελίδα του ΚΕΓ, στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ για υλικό διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. Προσωπικά έχω ασχοληθεί με τη διδασκαλία της ελληνικής σε προφυγόπουλα-εφήβους σε ΜΚΟ και δημιούργησα μόνη μου υλικό... Με βοήθησε η σειρά ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ αρκετά. Επίσης σε ενήλικες μετανάστες που έχω διδάξει σε ένα παλιό πρόγραμμα (Οδυσσέας του ΙΝΕΔΙ