Σύνολο ψηφοφόρων: 179
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυο ερωτησεις να κανω οποιος θελει μου απανταει1. Γιατι ενας αναπληρωτης που δουλεψε μια χρονια να προηγειται απο καποιον μηδενικης?Προσέξτε πως τα λέτε μερικοί είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι εδώ μέσα!Να κλάψω ή να γελάσω δεν ξέρω πια!
Ανάγκες υπάρχουν, όπως φαίνεται κι απ' τις προσλήψεις των αναπληρωτών, κι είναι πολλές. Και θα γίνουν ακόμη περσότερες διότι θ' αυξηθεί κατά πολύ τα επόμενα χρόνια ο αριθμός των μαθητών με την υποδοχή των προσφυγόπουλων και τη μόνιμη εγκατάσταση των οικογενειών τους στη χώρα. Τώρα το θέμα είναι ότι επιλέγουν οι πολιτικοί αντίς για μόνιμους διορισμούς τη λύση της αναπλήρωσης για γεταπροφανείς λόγους. Και πολλάκις έχει ειπωθεί κι απ' την asepoula πως το νέο σύστημα θα 'ναι δεξαμενή αναπληρωτών.
math22 να σου απαντήσω:1. Ένας αναπληρωτής που δούλεψε μια χρονιά έχει αποκτήσει την εμπειρία μιας χρονιάς σε τάξη και επομένως θα διαχειριστεί πιθανότατα καλύτερα τους μαθητές και το εκπαιδευτικό υλικό από έναν μηδενικής προϋπηρεσίας.2. Δεν ξέρω πόσο θα μετράνε τα ακαδημαϊκά. Φαντάζομαι θα μετράνε πολύ λιγότερο από την προϋπηρεσία και επομένως δεν έχει λόγο να φοβάται κάποιος που έχει δουλέψει έξι χρόνια.Για μένα η προϋπηρεσία είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να μετρήσουν όμως και τα ακαδημαϊκά.
Αυτο ακριβως θα απαντουσα και γω.Μεγαλυτερη εμπειρια ενας που δουλεψε ενα χρονο σε δημοσιο απο καποιον που δουλευει 6 χρονια σε φροντιστηριο πχ;Οποτε ξαναρωταω.Τι παραπανω εχεις ενας που δουλεψε μια χρονια απο καποιον μηδενικης;δεν ειμαι μηδενικης απλως θελω να καταλαβω μερικοι πως σκεφτεστε.Περιμςνω απαντησεις
Και γιατί να μπει μέσα αυτός του ιδιωτικού; Τι του χρωστάει το κράτος; Ο ιδιώτης τον επέλεξε δε θα τον χρεωθεί το κράτος.Τόσο πολύ αγαπάτε τα φροντιστήρια που δουλεύετε που ψάχνετε να βρείτε ευκαιρία να χωθείτε στο δημόσιο.Και στην προσπάθειά σας αυτή χρησιμοποιείτε και επιχειρήματα επιπέδου α΄ δημοτικού για να μας πείσετε.
ασεπουλα εγώ μεσα.! Απλά πες τον τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σου