Σύνολο ψηφοφόρων: 179
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα μόρια που έχουμε στους πίνακες θα προστεθούν τα μόρια από τα υπόλοιπα κριτήρια;πχ αν έχω 14 μόρια προϋπηρεσία και 1 μεταπτυχιακό συναφές με το γνωστικό αντικείμενο τότε θα πάω στον πίνακα στα 34 μόρια;
Η τροποποίηση που έκανε ο Λοβέρδος στο άρθρο 4 και 5 για τον διπλασιασμό στα σχολεία Θ και Ι της Α-βάθμιας και ΙΑ και Ι
Από ειδική
Α ωραία! Έχω κάτι κολλητούς στη
Δεν κατάλαβα την ειρωνική διάθεση. Εμένα ο αδελφός μου είναι στέλεχος στον ΑΣΕΠ. Λέτε να παίζει ρόλο;
Yioukos, ευκολη απάντηση.. ειδ. αγωγής θα είναι σε δυσπρόσιτα σχολεία
Τελη γεναρη η προκυρηξη ειδικη.Οταν λεει παλιους πινακες εννοει παλιο συστημα.Η φετινη προυπηρεσια τελικα θα μπει αν παμε με παλιους.
Μου φαίνεται πολύ δυσκολο, μέχρι τέλη Γενάρη..να προλάβει να βγει ο νόμος σε φεκ..να δοθεί στον ΑΣΕΠ..να συντάξει την προκηρυξη..Η προκήρυξη να πάρει ΦΕΚ και να βγει.. Μέσα σε 10 μέρες υπάρχει περίπτωση να γίνουν όλα αυτά; Πιστεύω πως θα προλάβουν φέτος, ειδικά αν πρώτα πιστοποιηθούν τα χαρτιά από διευθύνσεις..καθώς από διευθύνσεις έχει γίνει ήδη έλεγχος όλων των δικαιολογητικών μας. Απλά πιστεύω η προκήρυξη δεν μπορεί να βγει σε 10 μέρες.
Πάντως το 19.133 μόρια που τα πήρε σε 1 χρονιά είναι απίστευτο....Προσληψη 10 Σεπτεμβρίου και τοποθετηση σε δυσπροσιτο.