0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά,Είμαι ΠΕ70 στον πίνακα μηδενικής και κάνω ένα μεταπτυχιακό ειδικής. Με το καλό του χρόνου θα μπω στον κύριο πίνακα. Έχω παρακολουθήσει και ένα ετήσιο σεμινάριο το οποίο θα καταθέσω φέτος και θα μπω στον επικουρικό. Αναρωτιέμαι του χρόνου που θα είμαι στον κύριο πίνακα, το μισό μόριο από το σεμινάριο θα μετριέται στα μόρια μου; Δηλαδή όταν θα είμαι στον κύριο πίνακα θα έχω 4.5 μόρια (4 από το μεταπτυχιακό και 0.5 από το σεμινάριο); Ή απλά 4 από το μεταπτυχιακό;
Kαλησπερα θα ηθελα να μαθω εαν τα σεμιναρια 450 ωρων ειδικης αγωγης βοηθουν πραγματικα στο κομματι της εργασιας. ειμαι νηπιαγωγος και πλεον σκεφτομαι να κανω και αυτο.
4 Καθαρά και ατόφια !
Γιατί όχι 4,5; Δε μετράνε αθροιστικά και το σεμινάριο και το μεταπτυχιακό;
Καλησπέρα Wam, όπως σου το είπε ο συνάδελφος είναι καθαρά 4. Αυτό που λες ίσχυε μέχρι πέρυσι από φέτος άλλαξε και μετράει μόνο ο μεγαλύτερος τίτλος σπουδών, π. χ. κάποιος έχει σεμινάριο ειδικής, μεταπτυχιακό ειδικής και διδακτορικό σχολικής ψυχολογίας, θα πάρει 6 μόρια και τέλος, ενώ μέχρι πριν ένα χρόνο έπαιρνε 10,5 μόρια. Αυτά προς στιγμήν βέβαια ισχύουν, εάν αλλάξει κάτι θα το μάθουμε. Πάντως και στις φετινές εγκυκλίους αυτά ισχύουν.