0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη αλλά δεν αντέχω να μην σχολιάσω. Έχετε τόσα κενά στη δευτεροβάθμια γι' αυτό δεν έχετε αφήσει ιστορία για δείγμα στους φιλολόγους;;; Ξέρεις πόσοι ξενόγλωσσοι δεν συμπληρώνουν ωράριο και ξέρεις ότι στα μικρότερα σχολεία οι φιλόλογοι κάνουν ιστορία μόνο γ΄ λυκείου; Παλιά ιστορία αλλά να ξέρουμε και τι λέμε....
Αν κάνουν κάτι τέτοιο, θα γίνει σε ξεχωριστή φάση καθαρά για ξενογλωσσους ή όταν γίνει η Γ φάση για όλες τις ειδικοτητες;
Δεν επιτέθηκα σε κανέναν αλλά να μην γράφουμε ανακρίβειες. Πολλοί μόνιμοι ξενόγλωσσοι "επιβιώνουν" διδάσκοντας το μισό ωράριό τους ιστορία. Κι εγώ σαν φιλόλογος θέλω να διδάξω το μάθημά μου και δεν μπορεί να μην με αφήνουν! Εγώ δεν βλέπω πουθενά κενά ξενόγλωσσων, ίσα ίσα που στα περισσότερα μικρά σχολεία περισσεύουν. Και το τελειώνω εδώ γιατί είμαι εκτός θέματος.
Εσύ δεν βλέπεις πουθενά κενά ξενόγλωσσων. Μάλιστα. Ερώτηση 1η: έχεις στοιχεία απο όλα τα σχολεία της χώρας που αποδεικνύονται με δεδομένα ώστε μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους μηδενιτικές γενικεύσεις ? ή επειδή εσύ δεν τα βλέπεις νομιμοποιείται αυτοματως το γεγονός της μηδενικής πρόσληψης κάποιων ειδικοτήτων και στις δυο φάσεις?Δεν σε αφήνουν να διδάξεις το μάθημά σου κια αυτό σ'ενοχλεί. Απολύτως κατανοητό . Ερώτηση 2η : Ποιός δε σε αφήνει να το διαδάξεις ; Εγώ συγκεκριμένα ή ο Χ ή ο Ψ συνάδελφος? Προσφανέστατα κια όχι .Ποιός λοιπόν τότε ? Το Υπουργείο Παιδείας μάλλον . Γιατί λοιπόν δεν στρέφεσαι κατά του Υπ.Παιδείας για να προασπίσεις τα συμφέροντά σου αλλά κατηγορείς αυτούς που δε φταίνε? Να σου πω εγώ: γιατί το δεύτερο είναι το πιο ανώδυνο και το πιο εύκολο. Ερώτηση 3η: Για τα μαθήματα που οι Φιλόλογοι παίρνουν απο άλλες ειδικότητες ως β ανάθεση έχεις να σχολιάσεις κάτι ή αυτό μας συμφέρει κια κάνουμε οτι δεν το βλέπουμε;
Συμφωνώ και επαυξάνω.Όσο για την Ιστορία και το πολυσυζητημένο θέμα της ανάθεσής της στους ξενόγλωσσους, έχω να πω ότι ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ έχουν δικαίωμα να ομιλούν. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ. Αυτά.