0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι λύση η αναπλήρωση. Μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο, χωρίς εισόδημα επί της ουσίας και με το άγχος κάθε Σεπτ-Οκτ-Νοέμβρη στη καλύτερη αν θα σε ξαναπάρουν. Η αναπλήρωση είναι μόνο για όσους έχουν πλάτες οικονομικά ή είναι πολύ παλιοί στο είδος και τους παίρνουν κοντά στα σπίτια τους. Οτιδήποτε θα είναι καλύτερο.
Πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που μπορεί να βρει μια σοβαρή δουλειά στην αγορά (με 14 μισθούς) να κάτσει να ασχοληθεί με την εκπαίδευση και ειδικά ως αναπληρωτής.Πολυεθνικές εταιρείες όπως η EY, PWC, Accenture, προσλαμβάνουν πληροφορικούς, μαθηματικούς κλπ με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά με αρχικό μισθό (14 μισθούς) λίγο πάνω από 1000 ευρώ και με την προοπτική να φθάσει σε εξωπραγματικά επίπεδα όπως 9000~10000 ευρώ το μήνα για έναν partner.
Έχω στείλει στη δευτεροβάθμια το πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου ειδικής αγωγής μέσω mail. O υπεύθυνος μου είπε να το δηλώσω στο opsyd στη μεταβολή στοιχείων. Μπήκα στο opsyd μεταβολή στοιχείων-> παιδαγωγική κατάρτιση κ βλέπω μια λίστα με μεταπτυχιακά κυρίως χωρίς την επιλογή για σεμινάριο. Πήρα άλλη δευτεροβάθμια κ μου είπαν ότι μάλλον πρέπει να το δηλώσει η δευτεροβάθμια στο opsyd χωρίς να είναι σίγουρη. Μήπως κάποιος εδώ έχει γνώση του θέματος; Εύχομαι σε όλους καλή πρόσληψη. Ευχαριστώ
Του 2016-2017 εννοώ
Τώρα εσύ είσαι εκπαιδευτικός ή wanna be εκπαιδευτικός; Μάλλον το 2ο για να λες ότι οι εκπαιδευτικοί "παίζουν με τα παιδάκια". Άντε να δουλέψεις λοιπόν στην apple και μη χάνεις το χρόνο σου σε forum τεμπέληδων εκπαιδευτικών, σε περιμένει μεγάλη καριέρα. Ε μα πια...
Εσύ συνάδελφε γιατί επέλεξες να γίνεις "εκπαιδευτικός" ? Έχει ανεργία ο κλάδος μας (ΠΕ19) με 300,000 θέσεις coders σε όλη την ευρώπη? 'Η μάλλον η εκπαίδευση έχει καλύτερες αμοιβές? Ένας καλός προγραμματιστής με 5 χρόνια βαρβάτη προυπηρεσία πέρνει τουλάχιστον 1500