0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα,και αρχικά απόρησα.Δεν έχω ούτε σεμινάριο,ούτε μεταπτυχιακό.Δουλεύω όμως τώρα στην ΕΑ και ίσως γι'αυτό.Υποθέτω,επειδή δεν έχουν περαστεί τα φετινά μόρια.
Σε ποιο κλαδο εισαι?
Αν έχεις δουλέψει ΕΑ σε αφήνει να κάνεις αίτηση αλλά αν δεν έχεις αρκετά μόρια δε θα βγεις μετά στους πίνακες.
Καλυτερη η κατασταση στους πε03 εμεις οι φιλολογοι εχουμε νομιζω αλλη διαμορφωμενη κατασταση..
Καλησπερα συγνωμη προκαταβολικα για το ισως ασχετο ερωτημα Δουλευω ως αναπληρωτρια μειωμενου ωραριου στην ενισχυτικη ευελπιστωντας οτι αυτο θα γινει και του χρονου Μπορω να μπω σε εταιρεια ? Αν ναι σε τι ειδους? Δεν ξερει κανεις να μου πει σιγουρα ... ( λογιστης, δικηγορος...) Απο την δευτεροβαθμια μου ειπαν ναι αρκει στην εταιρεια να μην εχω την εμπορικη ιδιοτητα Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει ή που θα μπορουσα να απευθυνθω για μια σιγουρη απαντηση
Τηλεφώνησα στη ΔΔΕ, έστειλα με μέηλ σκαναρισμένο το σεμινάριο όπως μου είπαν και μου τηλεφώνησαν αργά το μεσημέρι ότι καταχωρήθηκε στον OPSYD, κάτι που όντως έγινε.