0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ Κ.ΠΕ02 ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ210 344 3426210 344 2449
Ο καθένας να βλέπει μόνο για τον κλάδο άντε και στην καλύτερη και για άλλους κλάδους μέσω του οπσυδ. Όχι δημόσια στο ίντερνετ να τα βλέπει ο καθένας. πχ αν έχεις παιδιά κλπ. μου έχει τύχει να ρωτάνε συνάδελφο μου από που προκύπτουν τα μόρια της αναπηρίας. εγώ ελπίζω να μη βγουν δημόσια. εξάλλου το ίδιο γίνεται και σε άλλα υπουργεία πχ εθνικής άμυνας με τις μεταθέσεις στρατιωτικών. Δε χρειάζεται όλοι να ψάχνουν που σε πήραν από κουτσομπολιό
Παράθεση από: vl08 στις Απριλίου 15, 2018, 09:16:48 pmΚαλησπερα συγνωμη προκαταβολικα για το ισως ασχετο ερωτημα Δουλευω ως αναπληρωτρια μειωμενου ωραριου στην ενισχυτικη ευελπιστωντας οτι αυτο θα γινει και του χρονου Μπορω να μπω σε εταιρεια ? Αν ναι σε τι ειδους? Δεν ξερει κανεις να μου πει σιγουρα ... ( λογιστης, δικηγορος...) Απο την δευτεροβαθμια μου ειπαν ναι αρκει στην εταιρεια να μην εχω την εμπορικη ιδιοτητα Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει ή που θα μπορουσα να απευθυνθω για μια σιγουρη απαντησηΌπως είπες και σε επόνενο post τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο γιατί εξαρτάται από το πως ερμηνεύει κανείς το "εμπορική ιδιότητα".. Το να παρέχεις υπηρεσίες είναι εμπορική ιδιότητα; (όχι λέω εγώ, ναι θα πουν κάποιοι άλλοι). Π.χ. ο μηχανικός θεωρείται έμπορος (όχι λέω εγώ, ναι θα πουν κάποιοι άλλοι). Όλα αυτά στα λέω γιατί το έψαχνα και εγώ κάποτε και ξεκάθαρη απάντηση δεν πήρα από ΔΔΕ... Στην Ελλάδα ζούμε και ο καθένας ερμηνεύει τους νόμους όπως θέλει... Εγώ στη θέση σου θα έκανα έγγραφο αίτημα ζητώντας φυσικά έγγραφη απάντηση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Καλησπερα συγνωμη προκαταβολικα για το ισως ασχετο ερωτημα Δουλευω ως αναπληρωτρια μειωμενου ωραριου στην ενισχυτικη ευελπιστωντας οτι αυτο θα γινει και του χρονου Μπορω να μπω σε εταιρεια ? Αν ναι σε τι ειδους? Δεν ξερει κανεις να μου πει σιγουρα ... ( λογιστης, δικηγορος...) Απο την δευτεροβαθμια μου ειπαν ναι αρκει στην εταιρεια να μην εχω την εμπορικη ιδιοτητα Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει ή που θα μπορουσα να απευθυνθω για μια σιγουρη απαντηση
Δεν τα βγάζει όλα σε αυτούς και να τα βγάζει θέλει τρελό ψάξιμο. Δε γουστάρω να βλέπει ο καθένας που με πήραν για δουλειά. ουτε να ρωτάνε τη συνάδελφο μου πως προκύπτουν τα μόρια αναπηρίας. το θεωρώ "φακέλωμα". Ας βρουν άλλον τρόπο πχ να μπορούν μόνο εκπαιδευτικοί μέσω κωδικών να βλέπουν τους πίνακες και τις τοποθετήσεις
Πρόσβαση στους πίνακες μπορούν να έχουν οι αναπληρωτές με τους κωδικούς του οπσυδ. Ανάρτηση των πινάκων εκεί και των προσλήψεων.@Anemos2017 δε χρειάζεται ο καθένας να έχει πρόσβαση στα στοιχεία. Γιατί να ξέρει ο καθένας σε ποια περιοχή μας πήραν. με τους κωδικούς μέσω οπσυδ μια χαρά βρίσκουμε τη σειρά μας