0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ζίπαρα και πάλι δεν ανεβαίνει. Και θέλουν οι αιτήσεις να λήγουν 10/4;
Καλησπέρα,στο ιστορικό αιτήσεων, φαίνεται ακόμη και η περυσινή μου αίτηση απόσπασης (για την οποία είχα ζητήσει επανεξέταση). Είναι φυσιολογικό αυτό; Συμβαίνει και σε άλλους; Πρέπει μήπως να επικοινωνήσω με κάποιον για να τη διαγράψει ή δεν με ενοχλεί;
Εμένα μ'αρέσει :Ήδη έχω "μαζέψει" #2# παλαιότερων ετών (2016-17 κ 2017-18) {με τις αντίστοιχες αιτήσεις επανεξέτασης} που ΔΕΝ ικανοποιήθηκαν:Στις #10# ακόμα "κερδίζω" (τί? ? : ΟΚ! !).Υ.Γ.> ΔΕΝ υπολογίζω τις άλλες #10# ακόμα παλαιότερων ετών που δε γίνονταν ηλεκτρονικά:ΚΑΙ φυσικά: Ανικανοποίητες.
Καλημέρα σε όλους!Συνάδελφοι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να ρωτήσω αν στο τελικό pdf σας κατοχυρώθηκαν τα μόρια της συνυπηρέτησης όπως ορίζει η εγκύκλιος ή αν φαίνονται μόνο στο ένα ΠΥΣΔΕ.Προσπαθώ να επικοινωνήσω με Δευτεροβάθμια και Υπουργείο, αλλά μέχρι να σηκώσουν τηλέφωνο και να βγάλω άκρη θέλω να δω αν είναι γενικό ή αν έγινε μόνο σε μένα εκ παραδρομής.Ευχαριστώ!
Παράθεση από: casperini στις Απριλίου 11, 2018, 09:26:03 amΚαλημέρα σε όλους!Συνάδελφοι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να ρωτήσω αν στο τελικό pdf σας κατοχυρώθηκαν τα μόρια της συνυπηρέτησης όπως ορίζει η εγκύκλιος ή αν φαίνονται μόνο στο ένα ΠΥΣΔΕ.Προσπαθώ να επικοινωνήσω με Δευτεροβάθμια και Υπουργείο, αλλά μέχρι να σηκώσουν τηλέφωνο και να βγάλω άκρη θέλω να δω αν είναι γενικό ή αν έγινε μόνο σε μένα εκ παραδρομής.Ευχαριστώ!Και σε μενα εγινε