0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@perastikos_kavΔεν εχω πάρει αποσπαση στη β Θεσσαλονίκης, οπότε δεν το εχω ψαξει το θέμα, απλως όπως διαβάζω την κατάσταση αναρωτιέμαι αν λαβατε υπόψη τους συναδέλφους που εφυγαν απο την β Θεσσαλονίκης φέτος (που, χωρίς να γνωρίζω, φαντάζομαι οτι πέρυσι ηταν ελαχιστοι), οπότε και προεκυψαν περισσότερα κενα από τα 30 που λες οτι υπηρχαν πέρυσι. Αν π.χ. υπαρχουν 30 κενά και φύγαν καμιά 20αρια είτε κατά προεταιοτητα ή με μόρια, φτανουμε στους 50 αμεσως αμεσως.
Έχουν μετρηθεί όσο πήραν απόσπαση από το συγκεκριμένο ΠΥΣΠΕ και είναι 7 συνολικά. Μαζί με αυτούς υπολόγισα και άλλα τόσα θεωρητικά κενά για μακροχρόνιες άδειες, θέσεις με θητεία κλπ. Τεσπα, το είπαμε μια φορά, θα δείξει η πράξη τι θα γίνει. Προσωπικά εκτιμώ ότι θα υπάρξει μεγάλος αιρθμός συναδέλφων, χωρίς ωράριο που μπορεί να διατεθούν και σε γειτονικά ΠΥΣΠΕ. Κάτι τέτοιο θα είναι γελοίο όμως, γιατί κάποιοι προερχόμαστε από αυτά τα ΠΥΣΠΕ. Εκτός αν το υπουργείο επιτρέψει την αργομισθία μας.Ή δεν ξέρω τι να πω πια αν δώσουν τόσες πολλές ώρες για ολοήμερο στον κλάδο μας και όσοι πχ πήραν οργανική σε κάποιο σχολείο με τουλάχιστον 12 ώρες του δώσουν και 3 ημέρες ολοήμερο για να συμπληρώνει μόνο σε ένα σχολείο. Μακάρι όλοι οι συνάδελφοι να εξυπηρετούνται, αλλά με τρόπο που δεν δημιουργεί προβλήματα και κακές πρακτικές.
Μπορει καποιος να μου πει που ειναι η Β ΠΕΙΡΑΙΑ?
Αιγινα, Αγκιστρι, Πορος, Υδρα, Σπετσες, Κυθηρα, Γαλατας, Τροιζηνα, Μεθανα
συγνωμη παρεξηγηση,εννοουσα που ειναι η Β ΠΕΙΡΑΙΑ στο αρχειο των κενων Α φασης.Δεν την βλεπω καθολου παρα μονο ενα ξερο ΠΕΙΡΑΙΑ.
μας εκανες την καρδια .... λεμονοδασος
ΠΕ82 αλλα οκ θα την παλεψουμε, εκει που ημουν η εκει γυρω.