0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπαρχουν κι αλλες ΔΔΕ που δεν αποδεσμευουν τους αποσπασμενους τους μεχρι να ερθουν αντικαταστατες ; Ή μονο στην Κερκυρα γινεται αυτη η ομορφια;;
Έχω την εντύπωση ότι για αποσπάσεις που γίνονται πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δεν περιμένεις αποδέσμευση. Ενώ κατά τη διάρκεια, περιμένεις αντικατάσταση για να φύγεις. Για λόγους παρακώλυσης λειτουργίας. Και εκτός και εντός πυσπε/πυσδε.. αλλά δε θυμάμαι που το διάβασα
β Αθηνας 3 φιλολογοι??κ στην υπολοιπη Αθηνα με 9, 10 μορια????εχω σοκαριστει μονο εγω?
Ειδικά στην Κέρκυρα ΔΕΝ γίνεται!!! Ή μάλλον δε γινόταν στο εγγύς παρελθόν.Έχει υπάρξει απόσπαση συναδέλφου λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο οποίος φυσικά δεν περίμενε αντικαταστάτη.Φυσικά αντικαταστάτης δεν ήρθε ποτε!!!
Δηλαδή, η Δευτεροβάθμια Κέρκυρας σας ενημέρωσε προσωπικά ότι δεν σας αποδεσμεύει μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης; Έβγαλε ανακοίνωση; Η απόφαση των αποσπάσεων της α΄ φάσης δεν γράφει στο τέλος κάτι τέτοιο. Άλλες φορές στο παρελθόν οριζόταν από το Υπουργείο στο τέλος της σελίδας των αποσπάσεων. Τώρα ίσα ίσα λέει ότι "οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών απόσπασης παρακαλούνται να φροντίσουν να αποσταλούν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων εκπαιδευτικών στις Διευθύνσεις της οργανικής τους θέσης".