0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερινή ανακοίνωση του αιρετού του ΚΥΣΔΕ Νεκτ. Κορδή (26-07-2018, http://nekordis64.blogspot.com/2018/07/2672018.html) λέει ότι "έγιναν δεκτές 33 αιτήσεις ανάκλησης αποσπάσεων εκπαιδυτικών με θητεία σε ΔΙΕΚ και ΣΔΕ". Απορία: έχει αρμοδιότητα το ΚΥΣΔΕ να εισηγείται / γνωμοδοτεί για αποσπάσεις σε θέσεις θητείας / ευθύνης τις οποίες διενήργησε εξ υπαρχής άλλη αρμόδια, αυτοτελής Υπηρεσία του Υπ. Παιδείας (Δ/νση Δια
3. να ξαναγράψω κι εδώ: θα ανακοινοποιηθούν-αναμοριοδοτηθούν διευθυντές-υποδιευθυντές (ΣΔΕ) δεδομένου - και ενώ δεν το αναφέρει η προκήρυξη σαφώς- πήραν για την προϋπηρεσία (εκεί που μπόρεσα να τσεκάρω) κατσαρό ποσό και όχι για το σύνολο της θητείας τους (31/8) καίτοι εννοείται ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν παραιτήθηκε 3 μήνες πριν λήξει η θητεία (σημειωτέον : στις αιτήσεις μεταθέσεων Νοέμβριο πολύ σωστά παίρνουμε όλο το χρόνο), ενώ λίγο καιρό μετά στη μοριοδότηση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΔΕ πιστώθηκαν την τρέχουσα χρονιά με ολόκληρο το μόριο;;;;
απορίες έχω απλώς ... εκεί που λες ότι έχω λάθος, να σου στείλω πέντε περιπτώσεις που πήραν απόσπαση την τρέχουσα χρονιά : στους περσινούς πίνακες προϋπηρεσία 0 , φέτος 1 ολόκληρο. 100%. Τα πράγματα είναι χειρότερα από ό,τι νομίζεις ! Έγινε και παραέγινε, αλλά όχι για όλους ! Και πρέπει να έχουν γίνει και χειρότερα (μόνο υποψία, τράβα βρες ψύλλους στ' άχυρα- εκεί ποντάρουν).αν είχες κατσαρό αριθμό που δεν προκύπτει από αλλού, ίσως αδικήθηκες κι εσύ.
Αφορά ανάκληση αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Υπάρχουν άτομα που πήραν απόσπαση σε ΠΥΣΔΕ και μετά σε θέση ευθύνης ΙΕΚ/ΣΔΕ. Στα άτομα αυτά ανακαλείται η απόσπαση από περιοχή σε περιοχή.
Λαρισαίε, επειδή είμαι λίγο χαζός, εξηγείς την ερώτησή σου λίγο ; λίγο πιο λιανά...(σχετικοάσχετο με θέσεις ευθύνης: παλιότερα , κάτι μέρες δηλ, είχαμε μια ανταλλαγή απόψεων ψιλή περί του αντιθέτου κάπως, γιατί περίμενα να δω τις αποσπάσεις σήμερα , για να απαντήσω, όπου - θαύμα - αποσπάστηκε άτομο που είχε πάρει απόσπαση στην α' φάση 29/6, είδα το όνομα στις ανακλήσεις 10/8 και σήμερα αποσπάστηκε κανονικά, παρά τα όσα προβλέπει- υποτίθεται - η προκήρυξη ! αυτά τα "προτάσσεται", "δε επιλέγεις", ¨αποκλείεται από τη διαδικασία" των προκηρύξεων κλπ δεν ξέρω πού εδράζονται νομικά , αλλά λίγο κουρελόχαρτα δεν γίνονται; )