0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από 4/2 - 28/2 είναι 25 μέρες. Άρα είναι τα 25/30 του μήνα ή 5/6, δηλαδή 0,833 μόρια.
Παράθεση από: ahgioma στις Μαρτίου 31, 2020, 07:37:48 amΔηλαδή η προκηρυξη της δευτεροβάθμιας που έληξε στις 28-2-20 με τη παράταση που πήρε θα μετρήσει ο Φεβρουάριος 30 μέρες;Όχι θα πρέπει να υπολογίσεις τις μέρες μέχρι 28.Εμάς έτσι μας είπαν από Δευτεροβάθμια.Δεν μετράει σαν ολόκληρος μήνας.
Δηλαδή η προκηρυξη της δευτεροβάθμιας που έληξε στις 28-2-20 με τη παράταση που πήρε θα μετρήσει ο Φεβρουάριος 30 μέρες;
Καλημερα! Φετος τα μορια για οσους προσληφθηκαν στην Α’ φαση, θα ξεκινησουν να μετρανε απο 01.09; Μεχρι πχ 21.06; Αρα αυτο σε μελλοντικο ανοιγμα πινακων, θα καταχωρηθει ως 9 απλα; Και τι γινεται με αυτες τις υπολειπουσες 21 μερες του Ιουνιου; Σε μελλοντικη προσληψη θα προσμετρηθουν με αλλες σκορπιες μερες πχ και θα μετρησουν ως μοναδα ενδεχομενως;
Η προκήρυξη έλεγε ότι οι αναπληρωτές Covid θα μπορούν να πάρουν μέχρι 9 μόρια, το οποίο αντιστοιχεί σε 6 μήνες εργασίας μιας και παίρνουν 1,5 μόριο/μήνα. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να εργαστούν αυστηρά ως 6 μήνες; Δηλ. να ανανεωθεί μια φορά η σύμβασή τους; Προσελήφθη φίλη ως τρίμηνη αναπληρώτρια και δεν έλαβε ξεκάθαρη απάντηση από τη διεύθυνση.