0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιον να αποθαρρύνω...? Σκεφτεστε νεο κάλεσμα κορόιδων....το 2021...? Έλεος πια...με τον απατεώνα που έφαγε τα λεφτα τόσων συναδέλφων...Ακου εκει εξωδικαστικές ενεργειες...γελανε και τα τσιμέντα....
Με τις προσβολές και τις ειρωνείες δίκες δεν κερδίζονται..κι εγώ έχω προσφύγει αλλά δεν εθελοτυφλώ..εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος για τη θετική έκβαση ενώ όλα δείχνουν το αντίθετο;
Ο.κ συνιστώ ψυχραιμία και επίσης να σου πω ότι το μακρινό 2016 που προσέφυγα εγώ, μου έταξε λαγούς με πετραχήλια γι αυτό κι εγώ δεν πιστεύω λέξη απ'όσα λέει και λυπάμαι που συνάδελφοι ακόμα πιστεύουν τις υποσχέσεις του..
εμένα πάντως δεν μου έχει υποσχεθει κανείς τίποτα και ούτε θεωρώ ότι με έχει κοροιδέψει κάποιος. Αμφιβάλλω αν έχει υποσχεθεί κάτι σε κάποιον ο συγκεκιμένος δικηγόρος, απλά οι συνάδελφοι που νιωθουν εξαπατημένει εναπόθεσαν ολες τις ελπιδες τους σε κάτι με πολύ λίγες πιθανότητες να συμβεί, άρα το θέμα είναι καθαρά δικό τους.
Το στε αποφάσισε οτι οι διορισμοί εκτός ασεπ ηταν εις βάρος όσων διαγωνιστηκαν,έχουμε και λέμε λοιπόν, το κράτος αντί να δώσει εκεί πού έπρεπε τις θέσεις πού έδωσε αλλού και παράνομα (παράνομα το λέει το στε όχι εγώ και το στε είναι το ανώτατο δικαστήριο τής χώρας)έκανε ακόμα μεγαλύτερο κακό σε όσους διαγωνιστηκαν διοριζοντας χαμηλοβαθμους κατά πολύ πίσω στο διαγωνισμό επειδή είδε ότι συμφέρει να διορίσει 430 άτομα πού προσεφυγαν και όχι χιλιάδες πού δεν προσεφυγαν, και όλο αυτό κανόνισε να το καλύψει ψηφίζοντας καινούριο νόμο και μετά αποκαλύπτοντας τους διορισμούς χαμηλοβαθμων,απόλυτη μαφιόζικη λογική στο ποιο ευαίσθητο υπουργείο αυτό τής παιδείας, σήμερα λοιπόν στις τάξεις διδάσκουν α)καθηγητές πού κατέχουν παράνομη θέση (το στε το λέει όχι εγώ) που ανήκει σε επιτυχόντες ασεπ και β)χαμηλοβαθμοι πού διοτιστηκαν επειδή το κράτος θεώρησε προσόν τήν προσφυγή στη δικαιοσύνη και όχι το διαγωνισμό, σε αυτο όλο λοιπόν το κλίμα με ψυχική οδύνη οικονομική ζημία ακόμα και σήμερα χιλιάδες επιτυχόντες συζητούν αυτή την αηδία πού το ελληνικό κράτος προκάλεσε και δεν έχει την τσίπα ούτε ένας από τους υπεύθυνους να δώσει ένα τέλος αναλαμβάνωντας την ευθύνη, όλο αυτό δείχνει το επίπεδο που βρίσκετε η Ελλάδα στα σχολεία στο υπουργείο παιδείας και το σκεπτικό ενός διεφθαρμένου κράτους με πελατολόγιο. Μην στεναχωριέσαι εσύ πού έδωσες έγραψες τίμια και περιμένεις τιμια,να είσαι με ψηλά το κεφάλι έκανες το σωστό απέναντι σε μία σάπια νοοτροπία ,αυτοί πού ντρέπονται όσον μονιμο μισθό και να πάρουν είναι όσοι ζουν και βιοποριζονται από αυτή τη νοοτροπία και ας χαμογελούν μέσα τους είναι σαπιοι.
Τελικά θα είναι αρνητικές οι αποφάσεις συμπερίληψης, ακολουθώντας τη γράμμη προηγούμενης εκδίκασης της υπόθεσης στο εφετείο.Δυστηχώς έχει σύνεχεια η υπόθεση με έφεση στο ΣτΕ. Μπλέξαμε θα χορέψουμε.