0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο τελικά.Να κληθούν πρώτα για επαλ ή δ γενικής...; Πιστεύω ότι θα υπάρχουν αρκετοί πλήρους σε αστικά κέντρα για επαλ(αλλά και πάλι δεν ξέρουμε,αν είναι μειωμένου,τότε προτιμότερη η δ φάση πρώτα) και μπορεί κάποιος με περισσότερα μόρια να φύγει μακριά μέσω της δ φάσης,ενώ θα μπορούσε να είναι σχετικά κοντά έστω.
μεγάλο μπέρδεμα και το στομάχι μας κόμπος...
Επικοινώνησα με το υπουργείο και μου είπαν ότι θα έχει και πλήρους και μειωμένου. Φυσικά τους εξήγησα ότι καλύτερα θα πρέπει να τρέξει πρώτα η γενική γιατί κάποιοι συνάδελφοι θα βγουν αδικημένοι από όλη την ιστορία. Είναι κρίμα κάποιος να προσληφθεί μειωμένου και μετά μια εβδομάδα να γίνει φάση γενικής και να προσληφθούν πλήρους ατομα που βρίσκονται χαμηλότερα στο πίνακα. Αφού τα κενά υπάρχουν και είναι γνωστά ας τρέξουν τουλαχιστον ταυτόχρονα ! Συναδελφοι πρέπει να τους πιέσουμε οσο το δυνατον γρηγοροτερα!
Αν καποιος προσληφθει μειωμενο ωραριο μεσω εσπα για τα επαλ μενει διαθεσιμος για αναβαθμιση σε πληρες μονο στο ιδιο προγραμμα δηλαδη στα επαλ;
Όχι. Μπορεί να προσληφθεί πλήρους στη δ φάση στο νομό που έχει προσληφθεί μειωμένο και να αφήσει το μειωμένο Εσπα στα επαλ ή ακόμη και στα δυεπ ,γιατί να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι συνάδελφοι προσλήφθηκαν τις προάλλλες δυεπ μειωμένου. Ωστόσο συνάδελφοι εσείς πώς το εξηγείτε ότι οι φιλόλογοι θα είναι 530 και οι μαθηματικοί 220; Τέτοια απόκλιση;;;; Οι μαθηματικοί στα επαλ στην α έχουν 3 ώρες και μεις 4. Δικαιολογούνται τα νούμερα Κορδή;Που φυσικά το εύχομαι για τον κλάδο μας...
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι μπορεί να αναβαθμιστεί σε πλήρους μόνο στην ίδια περιοχή. Τώρα αν είναι ΕΣΠΑ και μπορεί να συμπληρώνει σε γυμνάσια και γελ δεν το γνωρίζω. Το θέμα είναι πως πρέπει να τρέξει πρώτα η γενική . Ας έβαζαν ειδικό κουτάκι για την ενισχυτική/μαθητεία στα ΕΠΑΛ όταν κάναμε την αίτηση...
δε μπορείς να αφήσεις ούτε ΔΥΕΠ ούτε ΕΠΑΛ. Μπορείς μόνο να συμπληρώσεις. Μόνο την ενισχυτική στο γυμνάσιο μπορείς να αφήσεις. Έτυχε σ' εμένα
Μου έτυχε να αφήσω την ενισχυτική στο γυμνάσιο για να πάω πλήρους σε άλλο νομό. Όταν προσλαμβάνεσαι σε ΔΥΕΠ δε θα ξανατρεξει το σύστημα για σένα στην επόμενη φάση