0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Αυτό νομίζω είναι πιο δίκαιο για όλους μας!!!Μακάρι να γίνει ως την άλλη Παρασκευή...Είναι από πληροφόρηση ή εικασία;
Σπάστε τα τηλ στο υπουργείο! Τι κάθεστε και περομενετε;
Για αυτό λοιπόν ο Κορδης δεν εκλέγεται αυτη τη φορα. Για όλη την έλλειψη πληροφόρησης, για όλη την παραπληροφόρηση. Για την αδιαφορθα που έδειξε για τα προβληπματα των αναπληρωτών, για τα χιλιάδες κενά που παραμένουν προκλητικά ακάλυπτα. Γιατι απο τους αναπληρωτές ψηφίζονται, απο αυτους δηλαδή που δεν υπαρχουν. Δεν το κατάλαβαν και ακυρώθηκαν. Ο Πασάφ ανασυστηνεται. Στηρίξτε τον για τη δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών φιλολόγων. Μεχρι τοτε, σπάστε τα τηλ στο υπουργείο!
Το σύστημα ¨τρέχει¨...κάτι ετοιμάζουν;;; Ελπίζω για την Δευτεροβάθμεια...
Όταν στο ¨ιστορικό αιτήσεων¨ στον ΟΠΣΥΔ δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης (δηλ. το κόκκινο τετραγωνάκι δεν υπάρχει) το σύστημα τρέχει για να γίνουν προσλήψεις.... Σίγουρο!!
Το σύστημα ¨τρέχει¨...κάτι ετοιμάζουν;;; Ελπίζω για την Δευτεροβάθμια...
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω...Ο υπάλληλος του υπουργείου ήταν απόλυτος...Σε 10 μέρες μου είπε...Με το σκεπτικό να μην υπάρξουν αδικίες στις τοποθετήσεις ( που θα ήταν αναπόφευκτες αν γινόταν τώρα μια μικρή φάση)...
Εγώ για σήμερα νομίζω ότι κάτι τρέχει στα γύφτικα δυστυχώς