0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Υπουργείο καλά κάνει και γλιτώνει χρήματα.Οι γονείς, οι Δ/ντές των σχολείων κι εσείς, συνάδελφοι, τι κάνετε;
Μολις τηλεφωνησα στο 2103443426. Απαντηση στο ερωτημα μου αν θα εχουμε προσληψεις ββαθμιας: Δεν εχουμε κατι συγκεκριμενο, λογικα μες στη βδομαδα θα γινουν. Του ειπα οτι τα κενα ειναι πολλα, κοντευουν Χριστουγεννα και πολλοι ζουν απο την αναπληρωση. Απαντηση: Δεν εχουμε κατι συγκεκριμενο... Οποιος μπορει, ας καλεσει Ολμε...
https://www.facebook.com/groups/1144263055616696/
Πήρα κι εγω τηλ. Μου ειπε οτι δεν ξέρουν, ιιισως προς το τέλος αυτής της εβδομαααδας, ιιιισως την άλλη. Ετσι ακριβώς απαντούσε ο «ευγενέστατος» κυριουλης. Εφόσον ο υπουργός δήλωσε ξεκάθαρα οτι θα καλυφθούν ολα τα κενά την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα γιατι δεν τηρεί τα όσα λεει. «Ξερετε οι προσλήψεις ειναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας». Δηλαδή όποτε του καυλωσει του υπουργού κι αν του καυλωσει Χριστουγεννιάτικα, ε και τι να κάνουμε. Το οτι διαμαρτύρονται άνεργοι, γονείς, διευθυντές, προϊστάμενοι, δε σας κανει Κούκου; «Ε εσεις οπως το καταλαβαίνετε» ήταν η απάντηση.
Μπορεις να μας πεις τι λενε γιατι δεν ειμαστε ολοι μέλη της ομάδας. Ευχαριστώ