0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dean, η περίπτωσή σου μου θυμίζει ανάλογη περίπτωση πριν αρκετά χρόνια. Τότε προβληματιζόμουν πάρα πολύ, τώρα σκέφτομαι τι λάθος που έκανα. Λοιπόν. Με προβληματίζει έντονα το εξής γεγονός: Ανέβασε φωτο καθηγητών στο ίνσταγκραμ και ο σύλλογος δεν έλαβε κάποιο μέτρο; Πέρασε έτσι το θέμα; Τι θα πει "'άλλαξε στάση για να τον έχει από κοντά", δεν μπορώ να καταλάβω την στάση της διευθύντριας. Νομίζω ότι οι ντόπιοι καθηγητές αδιαφορούν για το θέμα γιατί πρόκειται για τοπική κοινωνία ή κάνω λάθος; Ενώ εσύ που είσαι ξένος -η στο μέρος και έχεις το τμήμα για πρώτη φορά "πληρώνεις την νύφη". Υπάρχει έμπρακτη υποστήριξή σου από τον σύλλογο ή αδιαφορούν; Θα πω το κλασικό που λένε οι ψυχολόγοι: το παιδί δοκιμάζει τα όριά σου. Αν εσύ δείξεις ότι υποχωρείς, θα προχωρήσει κι άλλο. Αν δείξεις ότι παραμένεις αμετακίνητος στην σωστή στάση σου, θα στείλεις έστω ένα μήνυμα. Αυτό το μήνυμα κάποια στιγμή ελπίζω να ληφθεί. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον γονιό σύμμαχό σου σε αυτή την κατάσταση. Δηλαδή η μητέρα δεν πρέπει να σε δει ως αντίπαλο, αλλά ως σύμμαχο στην προσπάθεια χειρισμού του παιδιού. Πάω στοίχημα ότι τα ίδια "τραβάει" και η μάνα. Η επικοινωνία με την μητέρα και η καλή σχέση μαζί της μόνο καλό μπορεί να κάνει, κατά την γνώμη μου πάντα. Όλα αυτά τα καταθέτω εντελώς εμπειρικά.