0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντί για 23 μπορείς να φύγεις όχι νωρίτερα από 21 άρα σου δίνει το πολύ δύο ημέρες που πρέπει να αναπληρωθούν ΠΡΙΝ την αναχώρηση. Άρα έξτρα ώρες τις καθημερινές ή μήπως ΣΚ που θα έχεις ήδη φύγει υποθετικά μιλώντας; Δε θέλω να συνεχίσω γιατί θα γίνω πολύ κακός. Εμ που κάποιοι ζητάνε άγραφη από τη σημαία, εμ που θα πρήζουν όλους τους άλλους για τους καλύψιυν λες και οι υπόλοιποι δεν εχουν σπίτι μακριά.
@KANANGA21, πριν ή μετά το σχολείο; Η εγκύκλιος λέει "αντί για 23" συνεπώς κανονικά, εκεί που δεν ισχύει η εγκύκλιος, μπορείς να φύγεις στις 23 και εγώ σε ρωτάω: Είναι ή δεν είναι εργάσιμη η 23η; Πρέπει να φύγεις μετά το σχολείο ή όχι; Γιατί εδώ δίνουμε άλλη ερμηνεία;
.....Δε θέλω να συνεχίσω γιατί θα γίνω πολύ κακός. Εμ που κάποιοι ζητάνε άγραφη από τη σημαία, εμ που θα πρήζουν όλους τους άλλους για τους καλύψιυν λες και οι υπόλοιποι δεν εχουν σπίτι μακριά.
Εγώ πιστεύω ότι ούτε τα Χριστούγεννα θα αφήσουν να μετακινηθεί ο κόσμος διότι θα βγάλει απαγόρευση μετακίνησης και ανοιχτά σχολεία για μάθημα στις γιορτές. Για εκεί το πάνε με κάτι δηλώσεις της Υπουργού που διάβαζα χτες "περί δια ζώσης διδασκαλία τις εορτές"
Έχουμε συναίσθηση της κατάστασης και θα παραμείνουμε στα μέρη εργασίας μας και χωρίς να μας ζητηθεί.
Διακοπές θα έχουμε κανονικά προφανώς, αλλά αλλιώς φυσικά. Ανεπίτρεπτες οι μετακινήσεις σε μια τέτοια φάση! Δεν χρειάζεται καν να απαγορευτούν, κατά τη γνώμη μου. Έχουμε συναίσθηση της κατάστασης και θα παραμείνουμε στα μέρη εργασίας μας και χωρίς να μας ζητηθεί. Το θεωρώ αυτονόητο πάντως ότι θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.