0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με ελάχιστη διάρκεια δοκιμών (πρώτη φορά στην ιστορία)
Κάνεις λάθος. Όλα τα εμβόλια στην αγορά αυτή τη στιγμή περάσαν τις ίδιες τρείς φάσεις κλινικών δοκιμών που πέρασε και η Pfizer και της Moderna και της Οξφόρδης. Και με τον αριθμό εθελοντών που χρειάζονται για έγκριση όπως όλα τα υπόλοιπα σύγχρονα εμβόλια που είναι στην αγορά. Μην διασπείρετε λάθη και ανακρίβειες.
Μια από τις πρακτικές είναι αντί για τους ευπαθείς να εμβολιάζονται πρώτα όσοι κυκλοφορούν άρα διασπείρουν. μ αυτή τη λογική εμβολιάζονται πχ εκπαιδευτικοί ή σώματα ασφαλείας κατά προτεραιότητα κ πιστεύω ότι έτσι θα γίνει κ μ εμάς. Κ εγω το εύχομαι προσωπικά κ λόγω ευπαθούς στο σπίτι κ λόγω επαγγέλματος κ εύχομαι επίσης να μπορεί να εμβολιαστεί εγκαίρως κ το παιδί μου, λόγω συγκατοίκησης με ευπαθή. Οι παρενέργειες λενε όλοι ότι εμφανίζονται βραχυπρόθεσμα. Πιο πολύ φοβάμαι μήπως ένα εμβόλιο που βγει πιο μετά είναι περισσότερο αποτελεσματικό, παρα κάτι άλλο.
Δεν υπαρχει αλλος τροπος να παρουμε τις ζωες μας πισω.Μακαρι να μας εμβολιασουν τον Φεβρουαριο και να μπορουμε να μπαινουμε στην ταξη αφοβα.Οσο για παρενεργειες κτλ κτλ αστα να τα λενε οι ψεκασμενοι.Παρε ενα κουτι ponstan και διαβασε το φυλλαδιο με τις πιθανες παρενεργειες και θα φριξεις!
Είναι ασφαλές και μπορούμε να εμπιστευτούμε τις επιτροπές ελέγχου της ΕΕ. Για το ρωσικό πχ και το κινεζικό έχω επιφυλάξεις. Για τα άλλα όχι. Κανείς εδώ δεν εξαρτάται από συγκεκριμπνα φάρμακα; Εμπιστεύομαι το επιστημονικό προσωπικό της Ευρώπης. Είναι από τα καλύτερα στον κόσμο.