0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά δεν ξέρω αν διαβάσατε την πρόταση στη διαβούλευση..μιλάει για κλείδωμα πινάκων για 2 χρόνια που σημαίνει μετα απο δυο χρόνια θα μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε προσόν.. Απο το 2021 και μετα...Οτι έχετε μεχρι και φετος θα μετρήσει..Just food for thought και οτι αυτό συνεπάγεται για τα επόμενα δυο χρόνια..
Εκρηκτική αύξηση της ζήτησης μεταπτυχιακών την προσεχή διετίαΕκρηκτική θα είναι η αύξηση της ζήτησης μεταπτυχιακών την επόμενη διετία, με το νέο σύστημα διορισμών που δημοσιοποίησε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, όπως αναφέρει η Καθημερινή.Σύμφωνα με τη δημοσίευση τα ελληνικά ΑΕΙ δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στη ζήτηση, και πολλοί υποψήφιοι εκπαιδευτικοί, θα καταφύγουν στη λύση των εξ αποστάσεως προγραμμάτων ή και σε μεταπτυχιακά προγράμματα άλλων χωρών (
Υπαρχει κανενα σεμιναριο τουλαχιστον 300 ωρων σε ΑΕΙ που να μην πληρωνεις; Εστω ενα;
Από όπου και να το πιάσεις.....τα λόγια είναι φτωχά!
Όσον αφορά την διαπολιτισμικη όμως δεν έχω υποψην κάποιο μεταπτυχιακό πάρα μόνο σεμινάριο 410 ωρών από το Καποδιστριακο το οποίο ομως προς το παρόν δεν μοριοδοτειται για τους πίνακες αναπληρωτών.. Έχετε κάποιο υπόψιν κ ποια είναι η γνώμη σας για το μεταπτυχιακό στην διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας; Έχουν καμία σχέση αυτά τα δύο μεταξύ τους ή όχι; Ευχαριστώ
Καθε σεμιναριο δημοσιου πανεπιστημιου τουλαχιστον 400 ωρων μοριοδοτειται με 4 μοναδες.
όσοι κατέχουν περισσότερα του ενός;
Ευχαριστώ. Κι εγώ αυτό είχα καταλάβει. Πιθανόν ο συνάδελφος εννουσε οτι δε μοριοδοτει σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα, δε σε έβαζε δλδ στους επικουρικούς πίνακες.