0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το παρακάτω σας θυμίζει κάτι;https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-yp-ygeias-10000-nees-proslipseis-sta-nosokomeia-olis-tis-horas-monimoiΥΓ. Και όλοι στρογυλλοι σε χιλιάδες και ανά χρονιά σε εκατοντάδες....
Γιατί πρέπει να απασχολούν ένα εκπαιδευτικό forum οι προσλήψεις νοσοκόμων και γιατρών; ΉΜΑΡΤΟΝ!
Δεν το αφορουν ? Για σκεψου ποσοι "παπουδες" και "γιαγιαδες" θα μαζευτουν στην εκπαιδευση με αυτα τα πρωτοφανη ορια συνταξιοδοτησης ....
Oταν ο αλλος βαζει απλοχερα τα 20αρια στην βαθμολογια γινεται "χαλαρη" ....Μετα παιρνεις τα αποτελεσματα των Πανελλαδικων και το 60% γραφει κατω απο 10 πχ στα Μαθηματικα...Και μετα υφιστασαι τις συνεπειες σαν πολιτης αυτου του κρατους...ΥΓ.
Δεν αναφέρομαι μόνο στη "χαλαρότητα" της βαθμολογίας. Μιλώ γενικά για το εκπαιδευτικό λειτούργημα, που κάποιοι "συνάδελφοι" το βλέπουν με "ελαφρότητα"! Και μάλιστα, δηλώνουν ότι γι' αυτό το επέλεξαν: να μη στριμώχνονται οι άνθρωποι!
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/282660_aitiseis-gia-monimo-diorismo-ayta-einai-ta-5-stadia-tis-diadikasiasΠιθανά εντός Μαρτίου και 20 μέρες. Δηλαδή άμα είναι προς τα τέλη του Μάρτη μια χαρά είναι το διάστημα που έλεγα χθες.... Και όπως λέει παραπάνω ο συνάδελφος τελικά μεταφέρεται και όλη η προϋπηρεσία.... Είπα μήπως υπήρχε αντίδωρο βάσει αυτών που ειπώθηκαν την Παρασκευή άλλα οι σύμβουλοι ανένδοτοι... ΥΓ. Και ενώ χθες το σκορ Σύμβουλοι - Κωτσος ήταν ισοπαλία σήμερα προκύπτει 2-0. Αλήθεια Κωτσο μου τι έγιναν οι λεονταρισμοι σου τέτοιο μήνα πριν δύο χρόνια; Γάργαρα;
Φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Μέχρι τώρα, ήταν γνωστό ότι πρώτα θα ήταν η προκήρυξη της ειδικής. Σύμφωνα με το λινκ που παραθέτεις θα είναι όλες μαζί. Επίσης, είναι ακατανόητος ο λόγος που θα καταθέσουμε (οι της γενικής) όλα τα επιπλέον χαρτιά στις Δευτερβαθμιες, εφόσον έτσι κι αλλιώς θα τα στείλουμε στο ΑΣΕΠ. Δηλαδή ποιος, τελικά, θα κάνει τον έλεγχο;
O Αιρετός είναι της ειδικής. Άρα για αυτόν μια προκήρυξη υπάρχει...Ο ΑΣΕΠ μπορεί να χρησιμοποιήσει το οπσυδ. Άρα το οπσυδ μπορεί να εμπλουτιστεί. Δηλαδή τα επιπλέον χαρτιά να είναι γλώσσες, πιστοποιήσεις κλπ. Τώρα για το τι θα πάει στον ΑΣΕΠ και τι έλεγχο θα κάνει για τους οριστικούς πίνακες θέλω να δω την προκήρυξη. Για αυτό και είμαι επιφυλακτικός ως προς την ημερομηνία των οριστικών τουλάχιστον της ειδικής.