0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικα δεν μιλαω για διορισμούς. Θεωρω οτι δεν θα γινουν. Παντα μιλαω για πίνακα αναπλήρωσης
αστο και αυτο......ειναι ολα συννομα!
Αν τα δικαστήρια θεωρήσουν ότι το σύστημα Γαβρογλου είναι συννομο θα εκπλαγώ πολύ. Είναι ένα φωτογραφικο σύστημα, φτιαγμένο με προφανή στόχο να ευνοήσει συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων, κάτι που δεν κρύβει ούτε ο ίδιος πια σε δηλώσεις του. Ειδωμεν...
Έτσι είναι. Να βολέψει όσους μπορεί...βέβαια σε καμία περίπτωση όσους έχουν επιτυχία. Αυτοί είναι περίπτωση που δεν την θέλουν.
Το θέμα είναι για τον γραπτό γιατί δεν τον θέλουν! Ιδεολογικά και μόνο; Και μην βιαστειτε να πείτε ότι οι έχοντες προϋπηρεσία έχουν τη δύναμη διότι τελικά ούτε αυτοί ευνοούνται όλοι! Πρέπει να το δεις συνδυαστικά και μιλάμε για τρελή μπίζνα. Show me the moneyΥΓ. Μια πρώτη γεύση του Απριλίου. Ποια η ιδιότητα του Κώτσου; Από κει πιάστε το νήμα... Όλοι οι υπόλοιποι είναι παιχνιδάκια στα χέρια της συγκεκριμένης ευρύτερης επαγγελματικής ιδιότητας.
Νομίζω ότι έχω μια ιδέα για το που το πας. Ωστόσο ακόμα και με το γραπτό, τα συμφέροντα της τρελής μπίζνας θα μπορούσαν να εξασφαλιστούς με ένα μικτό σύστημα, γραπτός + προσαυξήσεις.
Λίγο υπομονή. Τρέχει μια διαδικασία και δεν θέλω να επηρεαστει από τα λεγόμενα μου (αν και σε τι βαθμό μπορεί να επηρεαστεί). Εξάλλου σε αυτά που θέλω να πω μένουν περίπου καμια δεκαριά εργάσιμες.
Μπορεί σε ένα δεκαήμερο να προβείτε σε σημαντικές αποκαλύψεις αλλά είναι τουλάχιστον ευτελές να αποκαλείς τον υπουργό κωτσο. Ο αυριανισμος και ο κιτρινισμοςδεν συνάδει με την εκπαίδευση.
Ισως να τον λέω έτσι γιατί προσπαθεί να μας πιάσει Κώτσους. Φυσικά και ένας Υποουργός που εξυπηρετεί αποκλειστικά τα μικροσυμφέροντα της ευρύτερης παρέας του δεν συνάδει με την ΠΑΙΔΕΙΑ ή κάνω λάθος? Οσο για τον Κιτρινισμό μέχρι τώρα ότι έχω πει το έχω αποδείξει! Αρα δεν κιτρινίζεται κανένας. Ισως να ξεσκεπάζεται απλά.
Aχ βρε πας να δημιουργησεις εντυπωσεις με αρθρα προ 3 ετων.Γνωστα ολα αυτα αλλα αλλαξαν μολις μυριστηκαν το χρημα. Αν μαθεις τον υπευθυνο πρακτικης της πατρας θα σου λυθουν ολες οι αποριες για την συμπραξη και το πολιτικο του βιον