0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας κρατήσουμε την πληροφόρηση του troktiko..Τοσο οι εκτιμήσεις του οσο κ οι πληροφορίες του εχουν επιβεβαιωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν
«Έτσι θα διορίζονται οι εκπαιδευτικοί» - Συνέντευξη της Τομεάρχη Παιδείας της Ν.Δ. Ν. Κεραμέως στη
αυτοι που μιλαω εχουν καλη εικόνα. Αυτο που μου ειπαν ειναι οτο υπάρχει τρομερός αναβρασμός εκει μεσα προκειμενου να γίνουν ολα. Μεχρι και για το βοηθητικό προσωπικό μου ειπανε οτι ειναι ετοιμη τροπολογία προκειμένου να προσληφθούν και αυτοι με βαση τον νεο νομο
Ναι, χαμός, πάει το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου και ακόμα τίποτα.... Έτοιμοι από καιρό εκεί στο υπουργείο..... Οργασμός προετοιμασίας....
τωρα τελευταία ελαχιστοι εχουν προσβαση πανω. Εαν παει να μπει μια ομαδα ακομα και με το γνωστό πλεον κολπο παω στο πρωτόκολλο δινεται σημα και υπάρχει αμεση ασφαλεία. Εγω γνωρίζω εκ των εσω απο φιλους οτι η διαδικασία επιτάχυνεται και ολα βαινουν καλως
Μα τρέχουν στο υπουργείο να προλάβουν!! Τι; δεν έχει σημασία τι λέει το υπουργείο αλλά ο ΑΣΕΠ; μα τρέχουν, νομοθέτησαν νέο σύστημα μέσα σε μόνο 4 χρόνια, το αίτημα στον ΑΣΕΠ θα πάει μέχρι την 25η για να γίνει η παρέλαση. Εντάξει ο νόμος έλεγε ο ΑΣΕΠ ένα μήνα μετά το φεκ να βγάλει προκήρυξη, αλλά είναι ανεξάρτητος και κάνει ότι θέλει, γι'αυτό δεν έχει σημασία που δεν έστειλε το αίτημα το υπουργείο. Τρέχουμε λέμε....Και μετά σου λέει τελειώνει το καρναβάλι.... Έχουμε ακόμα να ταΐσουμε σανό. Φυσικά θα φταίνε οι επόμενοι....ήδη τα τρολ χτυπιούνται ότι σιγά μην διαβάσουν στα πενήντα τους σε αυτό που θέλουν να φέρουν οι επόμενοι....μπεεεε