0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά τρέχει το δούλεμα.Όσο αφορά τις οργανικές το ίδιο θέμα υπάρχει και στην βθμια αφού δεν έχουν κάνει οργανικές στα ΤΕ. Αν δεν γίνουν θα υπάρχει πρόβλημα στους διορισμούς αφού τα κενά οργανικά σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΣΥ είναι ελάχιστα. Φυσικά για μεταθέσεις δεν τους ένοιαξε και γιατί άλλωστε αφού η βθμια δεν είναι ο χώρος τους. Οι αθμιοι δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα αφού υπάρχουν οργανικά σε ΤΕ (γιατί εκεί και όχι στους άλλους να μην ρωτάτε).Στην περίπτωση του ΕΕΠ-Ε
Πάντως αυτό που αναφέρετε, προσωπικά με έβαλε σε σκέψεις και λίγο το ερεύνησα.
Στη πρωτοβάθμια έχει οργανικές σε ΤΕ. Τα κενά αυτά από το esos περιλαμβάνουν τα ΤΕ.Στην βθμια ΔΕΝ έχουν δώσει οργανικές. Και όχι δεν είναι παράνομο να κάνει διορισμούς σε μελλοντικά οργανικά κενά που θα δώσει μετά τις μεταθέσεις. Θα ήταν παράνομο αν υπήρχαν τα οργανικά κενά και δεν τα έδινε στις μεταθέσεις.Οπότε τα καλόπαιδα στο υπουργείο θα δώσουν τα κενά οργανικά των ΤΕ στην βθμια μόνο σε νεοδιοριστους. Αν βέβαια δώσουν νέες οργανικές που ελπίζω να δώσουν έστω και έτσι.Από εκεί και πέρα η κατανομή κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει δια του τρία. Φυσικά τα καλόπαιδα στο υπουργείο που είναι όλοι δάσκαλοι δεν νομίζω να το επιτρέψουν.
Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά δεν ξέρω ποιο θέμα είναι κατάλληλο για την ερώτηση μου. Για αυτό επιτρέψτε μου να την κάνω εδώ:Επιτρέπεται στο Γυμνάσιο, σε ένα τμήμα, να γίνονται 2 ώρες μαθηματικά την ίδια μέρα; Θα ήθελα επίσης να μου παραθέσετε και τον αντίστοιχο νόμο εάν δεν επιτρέπεται ή εαν επιτρέπεται με όρους.Ευχαριστώ πολύ.
https://enimerosi-anapliroton.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html?fbclid=IwAR0ttQm4StcC0k0m2SmYLJt6DwM1j_lNfGEk3dmZzkgABb0C-M07yQKEOIc&m=1Ίσως το παραπάνω δίνει πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τα χρονικά περιθώρια.
Λοιπον εχουμε και λεμε.
Οτι γινοταν και περσυ.Περσυ γινοταν ελεγχος απο ασεπ για αναπληρωτες?