0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mε το γραμμα του νομου οι διορισμοι γινονται σε οργανικα κενα και οχι σε λειτουργικα. Αν επιχειρησει να κανει προσληψεις με βαση τον μεσο ορο των αναπληρωτων της τελευταιας διετιας θα εχει δικαστικες περιπετειες απο οσους θα προσφυγουν θεωρωντας οτι εχασαν το διορισμο τους για αυτο το λογο. Τα οργανικα κενα στην πρωτοβαθμια ειναι γυρω στα 2000 αυτη τη στιγμη με αυξητικη ταση. Τα τμηματα ενταξης στην πρωτοβαθμια εχουν κανονικα θεσμοθετημενες οργανικες θεσεις με ελαχιστες εξαιρεσεις ενω το ιδιο ισχυει και για ειδικα σχολεια...Στη δευτεροβαθμια υπαρχουν οργανικες στα ειδικα σχολεια αλλα το προβλημα ειναι οτι τα περισσοτερα τμηματα ενταξης δεν εχουν οργανικες. Αν θελει ομως μπορει και τωραωνα δημιουργησει εστω και αν εχει γραφειοκρατια και να παρουν ενα αξιοπρεπες ποσοστο που πιστευω το δικαιουνται.Οι εεπ και εβπ εκαναν γρηγορα τα κουμαντα τους και περιμενουν να βγει φεκ που θα αυξανει τις οργανικες τους. Ποιο θα ειναι το τελικο νουμερο δεν μπορω να ξερω. Οι οργανικες τους ειναι 700 με 800 αλλα με την αυξηση θα ανεβουν.
Αν επιχειρησει να κανει προσληψεις με βαση τον μεσο ορο των αναπληρωτων της τελευταιας διετιας θα εχει δικαστικες περιπετειες απο οσους θα προσφυγουν θεωρωντας οτι εχασαν το διορισμο τους για αυτο το λογο.
Να σε ρωτησω κατι...Ποσα ειναι τα σχολεια ΕΑ στην Αθμια και ποσα στην
Καταρχάς δεν είπαμε ίδιες. Σου είπαν παραπάνω ότι οι Πρωτοβαθμιοι μπορεί να είναι περισσότεροι. Δεύτερον μου λες για σχολεία. Μόνιμοι δεν υπάρχουν σε αυτά; Ένα γυμνάσιο ή ένα ΕΕΕΕΚ έχει τους ίδιους μαθητές με ένα μονοθέσιο; Έχει τις ίδιες τάξεις;Εγώ απάντησα. Εσύ μου χρωστάς δύο απαντήσεις. Και μια Τρίτη. Εσύ από τα μηνύματα σου μέχρι το πρωί μας έλεγες μηδέν διορισμοί. Τώρα μας πείραξε η κατανομή αυτών;
Ποια ειναι η κατανομη φιλε μου? Την ξερεις ?
Kpet δεν διοριζεσαι οκ.Ασε τους αλλους να διοριστουν και μην εκτιθεσαι
Οι εεπ και εβπ εκαναν γρηγορα τα κουμαντα τους και περιμενουν να βγει φεκ που θα αυξανει τις οργανικες τους. Ποιο θα ειναι το τελικο νουμερο δεν μπορω να ξερω. Οι οργανικες τους ειναι 700 με 800 αλλα με την αυξηση θα ανεβουν.
μία παρατήρηση επί του παραπάνω, ακριβώς ανάποδα θα γίνει. Το πόρισμα της επιτροπής που αποτελείτε από άτομα του στενού πυρήνα του υπουργείου έχει μεγαλύτερη αξία από ότι των ΚΕΣΥ. Τα ΚΕΣΥ δεν ξέρουν καν που βρίσκονται τα ειδικά σχολεία, τα ξέρουν μόνο κατ' όνομα και τηλεφωνικά, ούτε καν εικόνα δεν έχουν από το MYSCHOOL πόσους μαθητές/τμήματα/τάξεις/προσωπικό έχουν. το θέμα δεν είναι πόσα είναι (που σου απάντησαν οι προηγούμενοι) αλλά το ότι στην Α/θμια είναι καλυμένα τα περισσότερα οργανικά κενά στα ΤΕ ενώ στην β/θμια κανένα. Η λογική λέει ότι η ειδική β/θμια πάσχει από προσωπικό και όχι η α/θμια.Η ΟΛΜΕ καλό είναι να ζητήσει στοιχεία για να φανεί η γύμνια και να πιέσει για οργανικές στα ΤΕ. Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.