0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γράμματα ξέρεις, συνάδελφε, άρα καταλαβαίνεις πως πρόκειται για όσα ο ίδιος ο κ. Υπουργός δήλωσε. Σε λίγες μέρες η προκήρυξη και έπεται και συνέχεια.
Κάντε σας παρακαλώ ένα κόπο να διαβάζετε τα φόρουμ. Επαναλαμβάνω κατηγορηθηκα ως κυβερνητικός, είπα ο υπουργός δήλωσε για 15/3. Προχθες είχαμε τόσο. Είπα εγώ ότι δεν θα βγει η προκήρυξη ή ότι απορεει του νομοσχεδίου δεν θα εφαρμοστεί; Συγγνώμη καταλαβαίνετε τι γράφω ναι ή όχι; Αν δεν καταλαβαίνετε ζητάτε εξηγήσεις. Αυτό προσπαθώ και εγώ.ΥΓ. Και για να κλείσω το θέμα με τα σεντόνια. Αν δεν θέλετε να απαντώ μην μου απευθύνετε τον λόγο, παραθέτοντας μηνύματα μου. Γενικά μιλάω. Λοιπόν όντως κούρασα. Εγώ εδώ το κλείνω. Καλό απόγευμα σε όλους.
Δε μας ενδιαφέρει τι είσαι ή τι δεν είσαι ως προς τα πολιτικά σου φρονήματα! Θέλουμε όμως να μπαίνουμε και να διαβάζουμε εδώ μέσα κάποια πράγματα, με αντικειμενικότητα και με υπευθυνότητα κι όχι να υπάρχει μια συνεχής ένταση (χωρίς αντικείμενο)! Κι αν τέλος πάντως, είσαι τόσο δυσαρεστημένος από το Υπουργείο και την ηγεσία του και σε θίγουν εσένα προσωπικά οι ενέργειές τους, πήγαινε στα δικαστήρια να βρεις το δίκιο σου ή παραιτήσου και είναι σίγουρο πως με την αξία και τις ικανότητες που έχεις, θα βρεις μια καλύτερη εργασία, όπου θα σε εκτιμούν περισσότερο!
;;;;
Διάφορα θέματα που αφορούν τους προσεχείς διορισμουςhttps://www.alfavita.gr/ekpaideysi/283645_pos-tha-leitoyrgisei-i-eidiki-epistimoniki-epitropi-gia-ti-synafeia-tonΥΓ. Καλώ όλη την παρέα που μου την έπεσε χθες, να μου αναλύσει τι σημαίνει το κάθε σημείο πολύ συντομα, χωρίς την χρήση σεντονιου. Παλιοσειρες δεν είσαστε οι περισσότεροι; Δείξτε μου λοιπόν, πως πρέπει να γράφω εδώ μέσα! Διδαξτε με!
Eγω δεν στην επεσα αλλα θα σε απαντησω.Μολις πας το μεταπτυχιακο στην διευθυνση θα υπαρχει μια λιστα με δεκτα μεταπτυχιακα.Αν εισαι σε αυτα το περναει η υπαλληλος στον οπσυδ.Τοσο απλα@kpet η διαδικασια για αναπληρωτες θα ειναι ακριβως ιδια οπως και περσυ.
Τα πράγματα είναι απλα. Ο,τι δεν σου αρεσει πας στα δικαστήρια και το διευθετεις. Αν έχεις αποριες παρε τις αρμοδιες αρχες. Έχεις γινει κουραστικος εδω μεσα. Γραφεις γραφεις....απορω πότε εργαζεσαι...αν βέβαια το πραττεις.... Μηπως εισαι παλαιο μελος με νεο μενος και νεο ονομα; Σκεφτομαι εγω.... Αλλα τι να σκεφτω και γω...δυστυχως εργαζομαι και δεν εχω χρονο για να τονισω απο το κινητο μου η να παραθεσω σεντονια. Άρα εσυ εχεις να υποθεσω; Καλη σου μερα και στείλε κατεβατα....οι περισσότεροι δεν θα σε διαβασουν....οπως ουτε εγω. Κατι σαν εσένα είναι που διωχνουν ανθρώπους απο σαιτ. Αυτα. Ευτυχώς εχω τοσο τρέξιμο που δεν θα σε διαβασω για μηνα. Θα γλιτωσω τα αντιεμετικα χαπια τουλάχιστον. Κατι είναι και αυτο. Καλη συνέχεια.
Δεν ασχολείσαι μαζί μου, αλλά όλο απαντάς. Να το κοιτάξεις τώρα , που είναι νωρίς, γιατί αυτά τα πράγματα δεν τα αφήνεις να μεγαλωνουν. Επίσης όταν θα ανοιξετε δικό σας φόρουμ, να θέσετε τους δικούς σας κανόνες. Εδώ πιστεύουμε στη Δημοκρατία και όλοι έχουν άποψη. Φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει δημοκρατία, μιας και δηλωνετε φιλόλογος.Δεν δουλεύω, κέρδισα το τζόκερ. Εσείς που δουλεύετε σκληρά που βρίσκετε όρεξη να μπαίνετε και να μας γράφετε όλη σας την οικογενειακή και προσωπική κατάσταση είναι αποριας άξιο. Τέλος δεν σας κρατάει κανένας εδώ. Αν δεν σας γουστάρει το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία. Ουδείς αναντικατάστατος. Μέλη εδω, χιλιάδες! Και με μεγαλύτερη προσφορά σε συναδέλφους.Δεν χρειάζεται να τα σκαμε σε δικηγόρους. Ξέρουμε να διαβάζουμε μια νομοθεσία. Δόξα τω Θεώ!Next please!
Δημοκρατία, ναι, έχουμε, όχι όμως ΑΣΥΔΟΣΙΑ! Επομένως, δεν γίνεται να μας ενοχλείς με όσα "ακλόνητα" (δήθεν) υποστηρίζεις και παραθέτεις σε όλα σχεδόν τα θέματα, αλλά να μας "τη λες", όταν σε ενοχλεί η κριτική που σου ασκούν, ότι δηλ. δεν κάνεις μάθημα!Δεν βλέπεις πόσο κουραστικός και φορτικός έχεις γίνει; Είσαι ένας κι όλοι οι άλλοι οι συνάδελφοι παραπονιούνται για τη στάση σου!Καταλάβαμε τη θέση σου και δε χρειάζεται να μας αναλύσεις κάτι παραπάνω.Κι όσο για το Τζόκερ, μακάρι να το είχες κερδίσει, θα είχες πάει αλλού και δε θα καθόσουν να γράφεις για τα εκπαιδευτικά θέματα εδώ. Τέλος, αν ξέρεις και διαβάζεις και κατανοείς τη νομοθεσία, είναι όντως πολύ καλό, αλλά δε γίνεται να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, αν σου χρειαστεί κάποτε, οπότε μην απαξιώνεις τους δικηγόρους!Ρίξε τους τόνους και σταμάτησε αυτό το ατέρμονο γράψιμο!Καλό απόγευμα!