0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είμαι διορισμένος. Είμαι φοιτητής καλών τεχνών και μου αρέσει να ζωγραφίζω. Μάλλον με μπερδεύετε με κάποιον άλλο, με τον οποίο δείχνετε να έχετε κολλήσει και στο πρόσωπο όλων των άλλων βλέπετε αυτόν. Τόση ζημιά σας έκανε;Λύσετε μου μια απορία. Κάποιος που έχει διοριστεί ήδη - είναι θέμα ημερών ή μηνών, τι θέλει σε ένα θέμα με τον νέο τρόπο διορισμού συναδέλφων όταν αντικειμενικά δεν έχει πει τίποτα που να αφορά νομοθεσία - διαδικασία κλπ.Επίσης αν καποιος/α είναι στους δικαστικά δικαιοθεντες είναι ηθικό να κάνει τα χαρτιά του ως αναπληρωτής και να μην πατάει ποτέ τρώγοντας τη θέση κάποιου άλλου; Υποθετικό το ερώτημα βέβαια. Αλλά όταν βγουν κάποια ονόματα θα γίνουν συγκρίσεις... Και τότε θα δούμε το αν ισχύει ότι δηλώσεις είσαι.Θα φυγετε και εσείς για κανένα μήνα να πω next please;
Μπρατης....περι διορισμων ( ; ) ...https://www.facebook.com/d.mpratis/videos/2139621046116762/
Σε πιο σημείο ακριβώς μιλάει για τους διορισμούς;
Δεν μιλάει για διορισμούς γιαυτό και το ";" . Ψαρώνει τον κόσμο και δε μπορείς να του πεις και τίποτα. Από εξυπνάδες άλλο τιποτα...(διαφήμιση στον Μπρατη)
Είναι απίστευτο και συνάμα τραγικό το άγχος ορισμένων στην ιδέα και μόνο πως μπορεί να γίνουν διορισμοί. Σε πιθανή πραγματοποίηση δε πολλά αντικατ@θλιπτικ@.
Ας μην ανοίξουμε τη συζήτηση περί ηθικού, δε συμφέρει! Κάποιοι είναι εδώ και χρόνια διορισμένοι, χωρίς να έπρεπε, στη θέση άλλων και αντί να λένε κι ένα "ευχαριστώ" που "τρώνε ψωμί" τόσα χρόνια, "τα χώνουν" σε όλους και χωρίς λόγο μάλιστα! Αλλά, εσένα προφανώς δεν σε απασχολεί αυτό, αφού είσαι φοιτητής των Καλών Τεχνών!Και για να καταλάβουμε όλοι μας, δηλ. πώς τα βλέπεις τα εκπαιδευτικά θέματα: όποιος δικαιωθείς εργάζεται τη φετινή χρονιά ως αναπληρωτής, κάνει κάτι το ανήθικο; Προσωπικά, δεν έχω να πω κάτι άλλο! Όλοι μπορούν να συγκρίνουν τον όγκο/την ποσότητα και το περιεχόμενο των δικών σου μηνυμάτων σου με τα αντίστοιχα των υπόλοιπων συναδέλφων! Κρίμα πάντως, νόμιζα πως γνώριζες τη σημαίνει: λακωνικός, λακωνικότητα και μεστότης!Καλή συνέχεια!
Θα απαντήσω μόνο στην ερώτηση, γιατί τα υπόλοιπα δεν με αφορούν. Ανήθικο δεν είναι να δουλεύει ο δικαιωθεντας ως αναπληρωτής. Ανήθικο είναι ο δικαιψθεντας να δηλώνει περιοχές, στις οποίες ξέρει πως δεν θα πάει, και να περιμένει ο επόμενος την κλήση του στο επόμενο τρέξιμο του συστήματος (πόσο μάλλον αν αυτό γίνεται για συνεχόμενα έτη). Αν κουράζω ομως γιατί μου κάνετε ερωτήσεις; Τους άλλους, που με ανέχονται με το ζόρι, δεν τους υπολογίζετε;