0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ασχολείσαι μαζί μου, αλλά όλο απαντάς. Να το κοιτάξεις τώρα , που είναι νωρίς, γιατί αυτά τα πράγματα δεν τα αφήνεις να μεγαλωνουν. Επίσης όταν θα ανοιξετε δικό σας φόρουμ, να θέσετε τους δικούς σας κανόνες. Εδώ πιστεύουμε στη Δημοκρατία και όλοι έχουν άποψη. Φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει δημοκρατία, μιας και δηλωνετε φιλόλογος.Δεν δουλεύω, κέρδισα το τζόκερ. Εσείς που δουλεύετε σκληρά, που βρίσκετε όρεξη να μπαίνετε και να μας γράφετε όλη σας την οικογενειακή και προσωπική κατάσταση, είναι αποριας άξιο!Τέλος δεν σας κρατάει κανένας εδώ. Αν δεν σας γουστάρει το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία. Ουδείς αναντικατάστατος. Μέλη εδω, χιλιάδες! Και με μεγαλύτερη προσφορά σε συναδέλφους.Δεν χρειάζεται να τα σκαμε σε δικηγόρους. Ξέρουμε να διαβάζουμε μια νομοθεσία. Δόξα τω Θεώ!Ούτε να κάνουμε promotion σε δικηγορικά γραφεία βεβαίως βεβαίως!Next please!
Δεν νομίζω να έχω εκ του μηδενός κόλλημα μαζί σου...λες;;; τόσο πια;;;Με ανάγκασες να απαντήσω διότι δεν αφήνω τίποτα αναπάντητο...δικό μου θέμα...δεν με ξέρεις λοιπόν τόσο...Ξεκόλλα και βρες τι σε ενοχλεί και πάνε δικαστικά. Δεν θα σε αδικήσω καθόλου με επιθέσεις διότι μπορεί να αδικήθηκες και να μην το λες αλλά βαριέμαι τα σεντόνια σου. Όσο για την προσωπική μου και κοινωνική κατάσταση τη δήλωσα με σκοπιμότητα παλαιότερα αλλά πια δεν τη δηλώνω...θες να ξέρεις;;; στείλε προσωπικό μήνυμα.....Αν όχι..δεν με ξέρεις.....και ωρίμασε λίγο. Αν το νέο σύστημα διορισμών δεν σε βολεύει ....δικαστικά πήγαινε ή κάτι άλλο. Πάψε να χρησιμοποιείς το πδε ως μέσο...βρες μια πιο ανδρική λύση φίλε μου.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟ
Μα δεν σε "παίρνει" να ασχοληθείς με όσους θα διοριστούν, γιατί δεν έχεις κάτι να τους προσάψεις! Οι διορισμοί τους είναι δίκαιοι και σύννομοι! Μάλλον, θα το εμπέδωσες, τελικά!Εξάλλου, είναι η τακτική σου να ασχολείσαι και να γράφεις μόνο για όσα σε συμφέρουν. Τα υπόλοιπα τα προσπερνάς! Κι ας υποτίθεται πως έχεις άποψη για όλα!!!Ως προς τους διορισμούς της ειδικής αγωγής που θα ακολουθήσουν τον Σεπτέμβριο, μακάρι να γίνουν, γιατί πραγματικά είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ!
Οκ. Για να ξεκαθαρίσω εγώ μίλησα για το νέο σύστημα διορισμού ως ολότητα
Δε συμφωνώ με το νέο σύστημα διορισμών, καθώς αγνοεί παντελώς τον αντικειμενικό ΑΣΕΠ!
Της ειδικής πως θα προσληφθούν; Με άλλο σύστημα;ΥΓ. Φιλόλογος ειπαμε σωστά; Επειδή εγώ έχω τελειώσει βοιδοσχολη μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει: "Ω, δάσκαλε, που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις"
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι Φιλόλογος, έχω σειρά 800 περίπου στον πίνακα των αναπληρωτών, πέρυσι με προσέλαβαν αναπληρώτρια, αρχικά μειωμένου ωραρίου και αργότερα πλήρους ( μία συνάδελφος πήρε άδεια ) και θα ήθελα, αν κάποιος συνάδελφος με περισσότερη πείρα γνωρίζει, να μου πει αν υπάρχουν ελπίδες να προσληφθώ ως ΑΚΩ φέτος, γιατί σκέφτομαι να δηλώσω αναπληρώτρια μειωμένου ωραρίου μόνο κοντά στο σπίτι μου ( πέρυσι βρισκόμουν 305 χλμ. μακριά από το σπίτι μου και δε θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια, ειδικά με παιδί 4 σχεδόν ετών ). Ευχαριστώ.
Ποτέ δεν είπα πως είμαι φιλόλογος. Μόνος σου συμπεραίνεις.
Ποτέ δεν είπα πως είμαι φιλόλογος. Μόνος σου συμπεραίνεις. Στην ειδική, θα μπορούσε, τόσα χρόνια να είχε διεξαχθεί γραπτός ΑΣΕΠ. Από τη στιγμή που δεν έγινε, όμως, ναι, με άλλα κριτήρια. Και οι μέχρι τώρα πίνακες των αναπληρωτών με άλλα κριτήρια δεν είχαν προκύψει για την κάθε μία από τις δύο κατηγορίες (γενική παιδεία - ειδική αγωγή); Εξάλλου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μεταπηδούν εκπαιδευτικοί από την ειδική στη γενική παιδεία! Υπάρχει;
https://www.pde.gr/index.php?topic=25791.msg576695#msg576695
Υπάρχει νομοσχεδίο. Αλλά είναι σεντόνι, μπορείτε να το διαβάσετε; Τελικά είσαστε φιλόλογος ή όχι;
Είπα την άποψή μου, την οποία την έχω ξαναπεί!Και από σεντόνια, ευτυχώς, μας τα έδειξες!
Είσαι φιλόλογος ή όχι;