0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεχρι 15-7 πρεπει να βγουν τα οριστικα με ενστασεις;δεν νομιζω
Οι οριστικοι πινακες αν το σκεφτουμε λογικά, θα ανακοινωθουν μπορει και μετα τον Αύγουστο...Δεν υπαρχει καμια περίπτωση να βγουν πριν απο τις 15 Ιουλιου...
Εξακολουθω να πιστευω,απο περιεργεια και οχι απο καποιο οφελος,οτι μεχρι 15 ιουλ ειναι για προσωρινους
Για γενική παιδιά εγώ έχω ένα άσχημο προαίσθημα.
Κανονίστε να μου την πείτε για σεντόνι!Πότε ένα σύστημα διαγωνισμού γίνεται επίσημο; Με την προκήρυξη. Όταν βγει αυτή και εμπλέκεται ο ΑΣΕΠ τότε θα πρέπει η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί. Δηλαδή να βγουν οι πίνακες κατάταξης σε ΦΕΚ. Πόσο ισχύουν οι Πινακες; 3 χρόνια. Μπορεί κάποιος μετά το Σεπτέμβριο να σταματήσει την διαδικασία. Όχι. Μόνο διορισμούς μπορεί να μην κάνει, αν δεν του αρέσει η διαδικασία. Μέχρι να παψει η ισχύς των πινάκων. Εκτός των δικαστηρίων που μπορεί να κρίνουν το σύστημα παράνομο. Αλλά και αυτά αργούν. Τουτέστιν....διορισμοί γενικής... Όποτε όσοι πραγματικά θέλουμε διορισμούς ειδικής μακάρι αυτοί να γίνουν και στο παρά ένα. Και για γενικής να σεβαστούν το υπάρχον σύστημα γιατί οτιδήποτε άλλο μπορεί να σημαίνει διορισμοί στη χειρότερη το 2025.ΥΓ. Εξαιρούνται από τους επάνω διορισμούς οι δικαιωθεντες. Αυτοί κανονικά θα διοριστούν. Και δεν ανάβω φωτιές έτσι για να ξηγουμαστε
Το ειδα.Δεν γραφει τελικους
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι έτσι. Μια επόμενη κυβέρνηση μπορεί άνετα να αλλάξει-τροποποιήσει τον ισχύοντα νόμο και (για παράδειγμα) να κάνει πρόσκληση για αναπληωτές και του χρόνου (με άλλα λόγια να ανοίξει τους πίνακες). Ο ρόλος του ΑΣΕΠ είναι να εγγυάται ότι η επιλογή του προσωπικού είναι από ανεξάρητο φορεά, αλλά είναι στην υπηρεσία του Δημοσίου, δεν υποκαθιστά την κυβέρνηση.
Δεν μπορείς να παγώνεις ένα διαγωνισμό υπό εξέλιξη αντικαθιστοντας τον με κάποιο άλλο, όταν έχουν βγει ειδικά οριστικά αποτελέσματα. Μπορείς να μην εφαρμόσεις το δεύτερο στάδιο δηλαδή κλήση σε διορισμό. Αλλιώς οι ήδη καταταχθεντες όσο διαρκούν οι πίνακες εγείρουν δικαιώματα περι μη διορισμού τους μιας και χρονικά προηγούνται. Μόνο αν αποδειχθεί η διαδικασία παράνομη οι πίνακες δεν ισχύουν. Εγώ έτσι νομίζω.