0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω... δικηγόρος δεν είμαι. Αλλα εδώ φαίνεται ότι η διαδικασία είναι λιγάκι διαφορετική απ' ότι έδειχνε αρχικά. Δηλαδή, ενώ ο νόμος που ψηφίστηκε έλεγε ότι η προκήρυξη γίνεται από το ΑΣΕΠ, και από τους οριστικούς πίκακες βγαίνουν οι διοριστέοι και οι αναπληρωτέρες, τώρα αυτό φαίνεται να μην ισχύσει πια. Δηλαδή, φαίνεται ότι θα υπάρξει μια διαδικασία να αναπληρωτές και μια διαφορετική για διορισμούς, ιδίως σε ότι αφορά το σκέλος του ελέγχου του ΑΣΕΠ.
Ναι το νοημα δεν καταλαβαινω
ΥΓ. Για το edit σου, όταν η προκήρυξη βγει και λέει για τρία χρόνια, δεν ξέρω αν εύκολα ο άλλος μπορεί να πει α άλλαξα γνώμη πάμε για λιγότερο. Πόσο μάλλον αν βγει και ΦΕΚ πινάκων που λένε ότι ισχύουν για τρία χρόνια
Μεγάλη πίκρα για ορισμένους.....δυστυχώς ή ευτυχώς.
troktiko προφανως απο την μεγαλη σου επιθυμια να εφαρμοστει το νεο συστημα εσυ εθελοτυφλεις .Εδω περυσι τα τελικα αποτελεσματα βγηκαν τελη αυγουστου κι εσυ περιμενεις να εχουν βγει 15-7?Οκ το καταλαβαμε οτι καιγεσαι για το καινουργιο συστημα αλλα οχι κι ετσι ρε παιδι μου ,κρατα λιγο τα προσχηματα.
Πίκρα είναι για το σύστημα επιλογής εκπαιδευτικών-ο θεός να το κάνει- που χωρίς αξιολόγηση θέλει ντε και καλά να διορίσει μαθηματικούς που δεν κατάφεραν να περάσουν απλό γνωστικό , παιδαγωγικά και ειδική διδακτική.
Παραθέτω την τροπολογία όπως ψηφίστηκε.Δεν πρόλαβα να δω αν έχει αλλαγές με χθες.Λογικά όχιhttps://www.esos.gr/arthra/61842/psifistike-tropologia-gia-ton-diorismo-ekpaideytikon-stin-eidiki-agogi