0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ρισκάρει ο Τσίπρας τη μεγαλυτερη δεξαμενή ψηφοφρων του=υπουργείο παιδείας το Σεπτέμβρη 2019 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ=1) να μην πάνε καθόλου αναπληρωτές αν θέλει να τους στείλει με οριστικούς πίνακες στις 5 Σεπτέμβρη=Το ΣΚΑΙ σε όλα τα δημοτικά, σε όλα τα χωριά της χώρας για αγιασμό 11/9, οι χωριανοί φωνάζουνε-αποσπάσεις μονίμων μηδεν κλπ, αναπληρωτές άνεργοι Σεπτεμβρη κλπ. 2) να πάνε από προσωρινους=χαος /κανάλια /ενστάσεις /κατάσταση 3Κ -ακόμα χειρότερη-δεδομένου ότι μιλάμε για δασκαλους που μαθαίνουν γραμματα στα παιδάκια. 3) να πάνε με ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ γιατί μια μαγική δύναμη τους βοηθάει ρε παιδί μου και είναι ΣΩΣΤΟΙ οι πίνακες = τεράστιες ανακατάξεις στους τωρινούς πίνακες με αναπληρωτές 40-50 χρονών να αλλάζουν νομό, ή να μην τους πάρουν καν Α φάση, αυτά στις 5/9/2019-εκλογές μετά απο 15 μέρες. Να διορίσει τους μονιμους 4,500 Ειδικής θέλει ο άνθρωπος για να λέει ότι έχει διορίσει, να στείλει με τους παλιούς πίνακες ΟΣΟ περισσότερους αναπληρωτές μπορεί στις 5/9 σε τεράστια Α φάση και σε όλους αυτούς να λέει έχω εξασφαλισει και 10,000 διορισμους γενικής, καλά να είμαστε από το 2020 όλα θα γίνουν και αναπληρωτες θα πάνε του χρόνου με καινουριο σύστημα και διορισμούς και από ολα. Αυτά τον συμφέρουν και αυτά θα κάνει. Και τα ξέρει και από την αρχή ότι θα τα κάνει και λέμε μπούρδες.Δεν προλαβαίνω=δημοσιο συμφέρον= από του χρόνου νέο σύστημα για αναπληρωτές. Αλλιώς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ αυτή η ρημαδοπροκ??? Απρίλη μήνα? δουλευομαστε???
Ειμαι περιεργος να δω το λογαριασμο που θα ερθει μετα τις εκλογες τον Οκτωβρη η κατα αλλους τον Μαιο....πολυ περιεργος οχι μονο για την εκπαιδευση αλλα και γενικοτερα...
Aν παει με τους παλιους πινακες οσοι ειναι ψηλα του χρονου,μπορει και για τρια η τεσσερα χρονια θα δουλεψουν διπλα στο σπιτι τους.Ετσι η κυβερνηση ικανοποιει αυτη την κατηγορια ψηφοφορων
Πιστευω θα ικανοποιησει πρωτα μια αλλη κατηγορια ανθρωπων...Το σοι που μολις πηρε το μεταπτυχιακο ειδικης
Nαι και αυτους...Παντως αν κλειδωσουν οι πινακες για 3 η 4 χρονια που ειναι και το πιθανοτερο,οταν ξανανοιξουν θα εχουν υπερευνοηθει αυτοι που ειναι ψηλα στους πινακες τωρα καθως θα προστεθει και η προυπηρεσια τους..και αλλα προσοντα,ξενες γλωσσες ecdl μεταπτυχιακα ισως...Αυτοι θα ειναι 45 με 50 και θα διοριστουν οταν ξαναρθει ο Συριζα στην εξουσια