0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη θες να πεις πως καταθετω τωρα το μεταπτυχιακο ειδικης.Δεν βγαινουν τα οριστικα αποτελεσματα μεχρι 15 ιουλιου.Παμε με παλιους πινακες.Εγω θα μπω στους πινακες ειδικης τον σεπτεμβριο 2019 ασχετα που περσυ δεν ημουν;
μα αν ισχύει το πάγωμα για τη προϋπηρεσία γιατί να μην ισχύει το ίδιο και τα για ΜΠΣ?? ? ?? αυτό δε σας λέω? δεν ειναι κριτήριο πινάκων ειδικής το μπσ? παγώνουμε τη προϋπηρεσία και το μπσ όχι?
Σου απαντήσαμε και οι δύο σε αυτό. Παλιός πινακας κλείδωμα, καμία προσθήκη, καμία αλλαγή. Θες να σου πω και τον αστερίσκο για να το κλείσουμε;
Ο αστερισκος μου είναι τι θα γίνει με αυτούς που δεν ανέλαβαν υπηρεσία ή παραιτήθηκαν.
εγω είμαι λάτρης της επαναφοράς ποινής , αρκετά με αυτούς που θέλουν να καίνε προϋπηρεσίες και μισθούς
Ο αστερισκος μου είναι τι θα γίνει με αυτούς που δεν ανέλαβαν υπηρεσία ή παραιτήθηκαν. ΥΓ. Τώρα θες και πρόβλεψη εκλογών ε; Άντε να σου κάνω τη χάρη. Οι μεν προσπαθούν για αυτοδυναμία και οι άλλοι να μην την καταφέρουν.
Διπλα στο δικο σου βαλε και τον δικο μου αστερισκο
Η κατανομή των 4.500 θέσεων θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο, μετά το πέρας των υπηρεσιακών μεταβολών των μονίμων εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. και Ε.
Γεια σου Κωτσο...Χρονια πολλα... https://xenesglosses.eu/2019/03/katanomi-ton-4-500-monimon-diorismon-tha-ginei-metagenestero-stadio-7-vimata-tis-aitisis-diorismou/