0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν στείλει με τους προσωρινούς, μετά από λίγο καιρό θα αποκατασταθεί η σωστή σειρά. Οπότε δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Έγινε και σε άλλους ΑΣΕΠ αυτό.
Για πες μας βρε συνάδελφε, ποιες είναι αυτές οι προκ. ΑΣΕΠ να τις μάθουμε κι εμεις. Γιατί εγώ μόνο την 3Κ ξέρω, για την οποία έχουμε κλείσει 12 μήνες κ οριστικούς δεν έχει βγάλει. Πρώτη φορά που ψήφισε κ εφάρμοσε προσλήψεις με βάση προσωρινούς ήταν η 3Κ. Εγκύκλιο ειδική είχε βγάλει.
Ότι πείτε.https://www.dikaiologitika.gr/images/archive/500/document.pdfΚεφάλαιο Ε (σελίδα 21)Ποιός ήταν κυβέρνηση τότε;ΥΓ. Γιατί το κουράζετε; Πείτε με χαλάει ο νέος τρόπος διορισμού ή πρόσληψης γιατί ΔΕΝ ΜΕ
είναι διαφορετικό να το κάνεις αυτο για 100-200 θέσεις και άλλο για 25.000 θέσεις, δεν ειναι διαχειρίσιμη η κατάσταση στη περίπτωσή μας
Εσυ τωρα ενας απλος αναπληρωτης ξερεις τι ειναι διαχειρισιμο και τι οχι....Αφηστε να δουμε αν προλαβει.Κανεις δεν ξερει
Ξέρω πόσο έχω περιμένει σε δεκάδες προκηρύξεις ασεπ που έχω λάβει μέρος με σειρά προτεραιότητας για λίγες δεκάδες θέσεις και ξέρω πόσες παρατάσεις παίρνουν οι προκηρύξεις τω λίγων αυτών δεκάδων θέσεων , οπότε ναι ναι ξέρω τι είναι διαχειρισιμο και αν είναι εφικτό από ασεπ μεριά
Και μιας και αναφέρθηκε. Ναι φταίνε για τον ένα μήνα που θα έβγαινε η προκήρυξη καθώς και για το 15 Μαρτίου. Εγώ όμως θα κάνω μια χαζή ερώτηση. Αν έβγαινε Μάρτη η προκήρυξη ποιος θα πήγαινε αναπληρωτής σημερα; Με τι κίνητρο, να του αναγνωριστεί η προϋπηρεσία με τον επόμενο διαγωνισμό σε 3+ χρόνια; 650 περίπου άτομα δεν τα λες και λιγα. Ίσως αυτό να εξηγεί και μια πιθανή μετάθεση της προκήρυξης γενικής για αργότερα. Ξαναλέω ίσως.
Ξένη γλώσσα και υπολογιστές μου λες ξέρανε όλοι από πριν πότε θα βγει η προκήρυξη και τρέχανε. Και τα πτυχία των ξένων γλωσσών βγαίνουν στο τσακ μπαμ και με μετάφραση! Και όχι δεν θα πήγαινε ο άλλος για δύο μήνες αναπληρωτής με λεφτά από την τσέπη του (σε αρκετές περιπτώσεις) Τώρα πάει γιατί και ένας μήνας μπορεί να τον φέρει σε καλύτερη θέση. Είναι το μόνο άμεσο που μπορεί να αναγνωριστεί μέχρι την τελευταία μέρα των αιτήσεων στις Δνσεις. ΥΓ. Α ναι και μια χαρά στο υπουργείο τους νοιάζει να μην υπάρχουν παράπονα για χαμένες ώρες ιδιαίτερα σε περίοδο δημοτικών εκλογών. Τόσο που ζήτησαν από κόσμο να ξαναδηλωσει περιοχές... Και αν τον ένοιαζε τον υπουργό να πάρουν φράγκα τα φροντιστήρια όπως υπονοεις τότε γιατί είπε για 15 Μάρτιου; Για να τους κόψει την πελατεία;