0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωστη η διαδιακασια.Τα λεει αναλυτικα ο βουγιας
Έχω βεβαίωση επιτυχίας Αγγλικών C2 , χωρίς να έχω το πρωτότυπο - μετάφραση- επικύρωση (Από Μάιο το πρωτότυπο) . Σε ποιόν θα κάνω ένσταση ,εάν δεν μου δεχτούν το C2 ? Στη Δνση ή στον ΑΣΕΠ ? Είμαι νόμιμος ή παράτυπος να το δηλώσω ως C2 ?
Γνωστη η διαδιακασια.Τα λεει αναλυτικα ο βουγιας.Το θεμα ειναι τι θα γινει με πλαστα χαρτια;Θα κανει διασταυρωση το ασεπ με τον αριθμο πιστοποιητικου που εχει καθε χαρτι πανω του ή οχι.Θα ενημερωθει το ασεπ οτι ο αριθμος πιαροποιητικου ταδε ανηκει σε αυτον;Σε καθε αλλη περιπτωση θα κανει ελεγχο αναλυτικο σε μεταγενεστερη φαση;
Λεπτομέρειες στην προκήρυξη. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, γενικά στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ χωρίς επικυρωμένη μετάφραση δεν σου αναγνωρίζουν τίποτα. Δες μια πρόσφατη προκήρυξη ΑΣΕΠ για λεπτομέρειες, ώστε να έχεις μια πρώτη ιδέα τι ισχύει.
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στην προκήρυξη ! Άρα τι θα παιχτεί σε αυτή την περίπτωση ? Και σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί ακόμη . Ένσταση ? Αίτηση ακύρωσης των προσωρινών πινάκων ?
Νεότερη ενημέρωση (κατά την άποψη μου το μόνο σημαντικό είναι αυτό για τα μεταπτυχιακά σε ΦΕΚ, τα άλλα λίγο πολύ γνωστά ήταν)https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/285218_nea-enimerosi-akoma-kai-meta-toys-oristikoys-pinakes-asep-oi-monimoi-diorismoi
Της ασυναρτησίας το κάγκελο.... μάλλον νιώθεις ότι δεν βοηθάς το αφεντικό σου.... τελικά η καθυστέρηση του αφεντικού σου είναι για να αποδέχονται οι αναπληρωτές την πρόσληψη ε ? χχαχαχαχαχα γελάει ο πλανήτης ..... σου προτείνω μια ακόμα αλλαγή ψευδώνυμου... και αυτό το έκαψες...... καθόλου καλή διαχείριση....και ενημερωτικά όχι η πλειονότητα των αναπληρωτών ΔΕΝ έχει το ΤΠΕ Α επίπεδο του υπουργείου..... Το αφεντικό σου οδήγησε την κατάσταση ώστε να τρέχουν πανικόβλητοι να πληρώνουν για κατ΄οίκον χαρτιά ΤΠΕ.... όταν βάζει κριτήρια που δεν υπήρχαν αιφνιδιαστικά και σε ένα μήνα λες θα βγει η προκήρυξη ξεκινάει το πανηγύρι..... οπότε κοιτάμε ποιος κερδίζει.... άτιμη καπιταλιστική κοινωνία !!!!
Ολα τα λεφτα ειναι στην κατανομη των θεσεων...και φυσικα στις ειδικοτητες που θα συμμετεχουν ....Κωτσοοο θα συμμετεχουν ολοι η καποιοι θα εξαφανιστουν (ξεχαστουν) ενω δουλευουν ηδη ? Κωτσοοο...που εισαι ?