0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκλεκτή δεν ξέρω αν είναι αλλά από το ύφος γραφής της σίγουρα δεν είναι όπως ο leviathan θα ήθελε να την παρουσιάσει. Μια διευκρίνηση: οι επιτυχόντες θα ήταν διοριστέοι. Τώρα αν αναφέρεστε στους λεγόμενους χαμηλόβαθμους...πραγματικά αυτούς τους θαυμάζω! Έκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία και αυτό είναι εξυπνάδα!! Θέσεις που κανείς μας δεν διεκδίκησε! Μπράβο τους. Σίγουρα ειδικά για τους πε02 ακόμη και το 55 είναι μεγάλη υπόθεση με τέτοια θέματα, όπως αυτά του 2008. Επομένως, ας σκέφτεστε καλύτερα που ήταν τόσοι τόσα χρόνια και δεν πήγαιναν να δώσουν αλλά αντ αυτού συναντιούνταν με διευθυντάδες και βουλευτάδες κι ας αφήσετε τους δικαιωθέντες. Ελπίζουμε και σε επόμενους δικαιωμένους...Φύγαμε από το θέμα μας όμως. Έχει κανείς νέα από το υπουργείο για τις αιτήσεις αναπληρωτών; Περνά ο καιρός...
Φύγαμε από το θέμα μας όμως. Έχει κανείς νέα από το υπουργείο για τις αιτήσεις αναπληρωτών; Περνά ο καιρός...
Eαν εχω καταλαβει καλα το νεο συστημα...Θα πρεπει να βγει ενιαια προκυρηξη για ειδικη και γενικη και να γινουν πινακες ...τωρα φυσικα αν προλαβαινουν ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...εγω πιστευω πως οχι...και το συστημα θα τρεξει με τους παλιους...Δηλαδη αιτησεις για αναπληρωτες δεν υπαρχουν πλεον...
Αν εχεις νεα απο υπουργειο ρωταει.Οχι προσωπικη γνωμη.Απο προσωπικες γνωμες χορτασαμε και κουραστηκαμε.Δεν παει σε σενα μονο το μηνυμα
Και εσυ αυτο το λες νεο απο υπουργειο;Αυτο ειναι γνωστο δυο μηνες...Γραψτε κατι νεο οχι τι πιστευεις να γινει επειδη εσυ δεν γουσταρεις το νομοσχεδιο ή επειδη δεν γουσταρεις την φατσα μου