0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοώ ότι μεταπτυχιακό με 2 εξάμηνα, δεν θεωρείται μεταπτυχιακό αλλά επιμόρφωση.. Τώρα δε ξέρω πως θ αναγνωρίζεται
Aneta τα εχεις λιγο χαμενα...Οσα μεταπτυχιακα μονοετη παρθηκαν πριν απο τα κριτηρια που ψηφιστηκαν πριν 3 χρονια,μετρανε κανονικα.Μετα την θεσπιση κριτηριων δεν υπαρχουν μονοετη μεταπτυχιακα ή μεταπτυχιακα χωρις πρακτικη.Εννοειται οποιος τελειωσε μονοετη μεταπτυχιακα ειδικη πριν την ψηφιση των κριτηριων θα συμμετασχουν κανονικα(δεν το κρινω σωστο ή λαθος) σε προκηρυξεις
Γιατί ξεκρέμαστοι? Συγνώμη μεταπτυχιακό με 2 εξάμηνο που ακούστηκε? Ούτε σεμινάριο να ήταν. Ας σοβαρευτούμε, για όσοι κάναμε μεταπτυχιακό στη Ελλάδα να έχουμε τρία τουλάχιστον εξάμηνα ενω μεταπτυχιακά Ιταλίας 2 εξάμηνα,αυτοι ήταν οι έξυπνοι κ εμείς οι χαζοί? Όχι μια χαρά τα κριτήρια εύγε.. Τρία εξάμηνα κ πρακτική.
Για χαλάρωσε σε παρακαλώ γιατί δε ξέρεις τι λες .....Άτομα όπως εγώ που τελείωσα στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας 3 εξάμηνα!!! πριν βάλουν την πρακτική από το ιεπ δηλαδή πριν 11/3/2016 φοιτούσα κ είχα κάνει εγγραφή κανονικά και δεν είχε το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού μου πρακτική εσύ δε θα ήθελες να είσαι στη θέση μου , πίστεψέ με .... Και να έχεις αυτή την αγωνία .... Οπότε σε παρακαλώ μην είσαι ακόμα ένας άνθρωπος που κοιτάει τον κολο του μονο και δε νοιάζεται για κανέναν .... Άντε μπράβο.
Φίλε μου δεν έχω μεταπτυχιακό και δεν με ενδιαφέρει προσωπικά το θέμα. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι.
Εντάξει ανέτα , συγγνώμη για το ύφος μου .... Ευχαριστώ !
Δε πειράζει συνάδελφε.. Καλή επιτυχία κ πάλι.
https://www.especial.gr/krithria-sunafeias-metaptuxiakwn-me-thn-eidikh-agwgh-kai-sxolikh-psuxologia-se-fek/Νομίζω το άρθρο είναι εύστοχο ....
Λογικά βγει κάποια διευκρίνηση που θα αναφέρει οτι δεν αφορά οσους έχουν ήδη λάβει συνάφεια..